Itty Bitty Prettys 2 šalice u setu velika - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Itty Bitty Prettys 2 šalice u setu velika
319,99 KN 389,99 KN
Redovna cijena 389,99 KN
-70,00 KN

AKCIJSKA CIJENA

319,99 KN

Vrijedi od 17.11.2021 do 10.01.2022

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 1064676

  • Dob: 5+ god
Itty Bitty Prettys 2, šalica za čaj puna je iznenađenja.
Druga serija šalice očarala je djevojčice diljem svijeta, jer sadrži više od 20 iznenađenja koja dočaravaju čarobnu atmosferu koja je osnova za odlično druženje uz čaj!
U setu dobivate 2 od 13 različitih Itty Bitty Prettys lutkica, razne modne dodatke, 2 vrećice čaja koje se pretvaraju u Itty Bitty odjeću, čajnik, postolje, šalicu i još mnogo toga kada zavirite u šalicu.
Set Itty Bitty Prettys podići će druženje na višu razinu, razveseliti vašu djevojčicu prekrasnom Itty Bitty Prettys šalicom za čaj i učiniti igru zabavnom!
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.