Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

JOOLZ KOMPLET DAY SENSE BLENDED GREY - KONSTRUKCIJA + SJEDALO + KOŠARA

Redovna cijena
8.299,99 Kn
Vrijednost s popustom
5.809,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Proizvod nije na zalihi
 • Set sadrži:
     - konstrukciju,
     - sjedalo,
     - košaru za novorođenčad,
     - shopping torbu,
     - kišnu navlaku i
     - 3 kreativne igračke
 • Visok položaj sjedenja
 • Košara i ergonomski oblikovano sjedalo mogu se postaviti u oba smjera
 • Sjedalo se može postaviti u 3 različita položaja
 • Ručka podesiva po visini i obložena kožom
 • Zaštitna prečka se lako skida i obložena je kožom
 • Amortizacija na sva 4 kotača
 • Podesiv oslonac za noge
 • Udobna, praktična i prostrana košara
 • Antialergijsko ležište
 • Kompaktno slaganje
 • Jamstvo: 2 godine

Kolica Joolz Day Sense dizajnirana su na način da, osim što vode brigu o djeci i udobnosti roditelja, u isto vrijeme brinu i za okoliš. Izrađena su od ekološki prihvatljivih materijala. Ovaj set uključuje i tri igračke za poticanje razvoja djeteta. Joolz Day Sense je dostupan u sivoj boji, koju nadopunjuje modna kožna ručka i sigurnosna prečka u maslinasto zelenoj boji. Okvir je sivi s crnim kotačima.

Cijeli paket uključuje konstrukciju, sjedalo, košaru, zaštitu od kiše, manju vrećicu i tri igračke. Torba za igračke, kišobran i zimska torba mogu se kupiti posebno.

Joolz koristi ekološki prihvatljive materijale koji omogućuju udobnost svakom djetetu. Organski pamuk proizveden je bez upotrebe kemijskih gnojiva, otporan je na bakterije, plijesni i UV zračenja.

Igračke koje su uključene u kompletu Joolz Day Sense, potiču razvoj djeteta od rođenja do 4 godina s naglaskom na razvoj mašte I kreativnosti. Ležište košare pruža izvrsnu stabilnost i prozračnost za dijete koje u njoj može mirno spavati. 

Joolz Day Sense ima sve što je bebi potrebno: igranje, spavanje i udobnost.


Udobna i prostrana košara

Duboka košara ima antialergijsko i iznimno udobno podstavljeno ležište, pa je primjerena i za duže spavanje i za spavanje preko noći. Krović košare štiti od UV zraka i ima skriveni posebni dio za prozračivanje, koji se može jednostavno otvoriti i time omogućiti dodatno strujanje svježeg zraka.

Visoki položaj sjedenja

Zahvaljujući visokom položaju sjedala Vaša kralježnica neće biti dodatno opterećena prilikom spuštanja ili podizanja djeteta iz kolica. Također, taj položaj je u visini stola pa dijete može zajedno s Vama uživati u obroku iz svojeg sjedala u kolicima.

Praktično i ergonomski oblikovano sjedalo

Ergonomski oblikovano sjedalo moguće je postaviti u tri različita položaja: uspravan, poluležeći i ležeći. Sjedalo može biti okrenuto tako da dijete gleda u smjeru vožnje i istražuje svijet ili licem prema Vama.

Podesiv oslonac za noge

Podesiv oslonac za noge djetetu pruža pravilnu potporu za noge, a moguće ga je postaviti u 3 različita položaja. Oslonac „raste s djetetom“ i sprječava ometajuće ljuljanje djetetovih nožica.

Jednostavno otvaranje zaštitne prečke jednom rukom

Zaštitna ogradica je pametno osmišljena kako ne bi smetala prilikom podizanja djeteta iz sjedala ili košare. Dovoljan je klik sa obje strane i zaštitna prečkica je uklonjena.

Konstrukcija s četiri kotača

Upravljanje konstrukcijom s četiri kotača je jednostavno. Vaše dijete će udobno sjediti i neometano spavati dok Vi s lakoćom savladavate prepreke na cesti, šetnici ili šumskoj stazi.

Ručka podesiva po visini

Ručka obložena kožom podesiva po visini roditelju omogućuje upravljanje kolicima bez sagibanja i dodatnog opterećivanja kralježnice.

Praktično spremanje

Kolica Joolz Day Quadro mogu se jednostavno sklopiti na kompaktnu veličinu. Sklopljena kolica (sa sjedalicom ili bez) moguće je bez problema staviti u gotovo svaki automobil, ormar ili odložiti u kut prostorije.

Dodatna oprema

Dodatno je moguće kupit suncobran, zimsku vreću, nastavak za bočicu, torbu za pomagala, dodatnu stepenicu za kolica i adaptere.

Težina i dimenzije:

Težina: 15,5 kg
Dimenzije kolica (dužina x širina x visina): 88 x 62 x 100 - 110 cm
Dimenzije sklopljenih kolica zajedno sa sjedalom (dužina x širina x visina): 92 x 62 x 50 cm
Dimenzije sklopljenih kolica bez kotača (dužina x širina x visina): 85 x 55 x 28 cm
Dimenzije košare (dužina x širina x visina): 82 x 37 x 21 cm
 
Pogledajte video predstavljanje ovog proizvoda:
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.