Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

JOOLZ KOMPLET GEO EARTH TWIN TURTLE GREEN - KONSTRUKCIJA + 2X SJEDALO + 2X KOŠARA

Redovna cijena
9.999,99 Kn
VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM
8.999,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Proizvod nije na zalihi
 • Set sadrži:
     - konstrukciju,
     - okvir za gornje sjedalo / košaru,
     - tekstil za gornje sjedalo,
     - tekstil za gornju košaru,
     - okvir za donje sjedalo / košaru,
     - tekstil za donje sjedalo,
     - tekstil za donju košaru,
     - XL shopping torbu
 • Lagana kolica
 • Sklapanje sa ili bez sjedala (s oba kod modela Twin)
 • Visok položaj sjedenja (gornje sjedalo / košara)
 • Gornja košara i ergonomski oblikovano gornje sjedalo mogu se postaviti u oba smjera
 • Sjedalo se može nakositi u 3 različita položaja
 • Udobna i praktična košara s antiseptičnim ležištem
 • Ručka podesiva po visini
 • Zaštitna prečka se lako skida
 • Podesiv oslonac za noge
 • Jamstvo: 2 godine
Pametno osmišljena modularna dječja kolica Joolz Geo Earth - maksimalna udobnost i moderan dizajn

Dječja kolica Joolz Geo Earth Twin pogodna su za blizance, odnosno dvoje djece iste dobi i uključuju konstrukciju, jedan okvir za gornje sjedalo / košaru, tekstilni dio za gornje sjedalo i košaru, jedan okvir za manje donje sjedalo / košaru, tekstilni dio za donje sjedalo, tekstilni dio za donju košaru i XL shopping košaru. XL shopping košara može se koristi samo u kombinaciji s gornjim sjedalom ili gornjom košarom.

11 pozitivnih karakteristika dječjih kolica Joolz Geo Earth

1. Udobna i prostrana košara
Udobna i prostrana košara ima antiseptično i prozračno ležište. Krović košare može se otvoriti i tako omogućiti dodatno strujanje svježeg zraka. Košara se jednostavno skida sa kolica.

2. Visoki položaj sjedala i košare
Zahvaljujući visokom položaju sjedala, odnosno košare Vaša kralježnica neće biti dodatno opterećena prilikom spuštanja ili podizanja djeteta iz kolica. Također, taj položaj je u visini stola pa dijete može zajedno s Vama uživati u obroku iz kolica.

3. Praktično i ergonomski oblikovano sjedalo
Ergonomski oblikovano sjedalo moguće je postaviti u tri različita položaja: uspravan, poluležeći i ležeći. Sjedalo može biti okrenuto tako da dijete gleda u smjeru vožnje ili licem prema Vama. Sjedalo ima udobnu, mekanu površinu i opremljeno je podesivim sigurnosnim pojasevima.

4. Puno prostora za pohranu
XL shopping košara nudi puno prostora za pohranjivanje i odlaganje raznih predmeta. Izuzetno je praktična prilikom kupovine ili na putu. U njoj će Vam sve Vaše stvari biti uvijek pri ruci.

5. Nadogradnja kolica
Joolz Geo Earth jednostavno se nadograđuju. Dovoljno je dodati još jedno sjedalo ili košaru ispod postojećeg sjedala ili košare i kolica su pogodna za drugo dijete ili blizance.

6. Praktično sklapanje i spremanje
Joolz Geo Earth jednostavno se sklapaju zajedno sa sjedalom i XL shopping košarom ili zajedno sa dva sjedala. Sklopljena kolica bez problema možete unijeti u gotovo svaki automobil, odložiti u ormar ili u kut prostorije.

7. Ručka podesiva po visini
Po visini podesiva ručka roditeljima nudi pravu mjeru udobnosti i omogućava upravljanje kolicima bez sagibanja i tako rasterećuje kralježnicu. Kolica su primjerena za roditelje visine od 1,5 do 2 m.

8. Jednostavno otvaranje zaštitne prečke jednom rukom
Zaštitna prečka je pametno osmišljena kako ne bi smetala prilikom podizanja djeteta iz sjedala ili košare. Dovoljan je klik sa obje strane i zaštitna prečkica je uklonjena.

9. Konstrukcija s četiri kotača
Upravljanje konstrukcijom s četiri kotača je jednostavno. Vaše dijete će udobno sjediti i neometano spavati dok Vi s lakoćom savladavate prepreke na cesti, šetnici ili šumskoj stazi.

10. Jednostavno upravljanje jednom rukom
S jednim djetetom i punom shopping košarom ili s dvoje djece u kolicima, Joolz Geo Earth su još uvijek izuzetno kompaktna i jednostavna za upravljanje. S ovim dječjim kolicima jednostavno ćete manevrirati šetnicom punom ljudi ili između polica supermarketa.

11. Podesiv oslonac za noge
Podesiv oslonac za noge djetetu pruža pravilnu potporu za noge, a moguće ga je postaviti u 3 različita položaja. Vaše će dijete moći u potpunosti ispružiti noge sve do svoje 4. godine.

Težina i dimenzije:

Konstrukcija: 8,5 kg (bez kotača 5,5 kg)
Sjedalo: 3,3 kg (donje 2,7 kg)
Košara: 4,3 kg (donja 3,3 kg)
XL shopping košara: 1,5 kg
Dimenzije kolica: 83 x 60 x 93 cm
- sklopljena: 89,5 x 60 x 30,5 cm
- sklopljena sa sjedalom i XL shopping košarom: 97 x 60 x 42 cm
- sklopljena bez kotača: 92 x 48 x 24 cm
Dimenzije košare: 91 x 44,5 x 38,5 cm (donja 91 x 44,5 x 28 cm)

Pogledajte video predstavljanje ovog proizvoda:
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.