Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

LANAFORM AROMA OVLAŽIVAČ ZRAKA CHARLY 1024

Redovna cijena
549,99 Kn
Isporuka: 3 do 8 radnih dana
Na raspolaganju u poslovnicama***:
BCHR02 Žitnjak, Zagreb
BCHR01 Jankomir, Zagreb
BCHR09 Zadar
  • Ovlaživač i ionizator s aromaterapijom
  • Kapacitet ovlaživanja: 300 ml/sat
  • Za površinu: 25 m2
  • Spremnik: 5 l
  • Rad: do 17 sati
  • Automatsko isključivanje
  • Garancija: 1 godina
Ovlaživač zraka Charly dizajniran je kako bi se djeca dobro osjećala u zatvorenom prostoru. Iako je dizajniran posebno za djecu i odlično je rješenje za sve koji traže ovlaživač za dječju sobu, ovlaživač zraka Charly oduševit će cijelu obitelj. Idealan je za djecu koja imaju problema s disanjem ili trebaju vlažan zrak kako bi lakše disala. Ovlaživač zraka Charly izuzetno je jednostavan za korištenje (punjenje i podešavanje). Ventilacijski sustav raspršuje vodu u obliku hladne pare i tako postiže željenu vlažnost u prostoriji. Charly ima i spremnik za eterična ulja, koji omogućuje da se zajedno s vodom raspršuju i ugodni mirisi i blagotvorne čestice eteričnih ulja.

Belgijsko poduzeće Lanaform prisutno je na Europskom tržištu već više od 30 godina. Poslovna filozofija poduzeća temelji se na prirodnom liječenju uz pomoć različitih proizvoda za održavanje zdravlja i njegu tijela. U posljednjih godinu dana, svoj program dopunili su linijom proizvoda za djecu - Lanaform for Kids, koja uključuje razne proizvode koji pridonose boljem zdravlju vaših mališana.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. *AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. **INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. ***Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.