LEGO® City LEGO® City 60258 Automehaničarska radionica - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
LEGO® City LEGO® City 60258 Automehaničarska radionica
839,99 KN
REDOVNA CIJENA
839,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 883048

  • Za dob: 6+ god
  • Sadrži dijelova: 897
Sve je spremno za pokret u automehaničarskoj radionici Treada Octanea! 

Luckasti majstor Harl Hubbs radi na motociklu na raketni pogon, Tread vari nagrađivani hot rod, a mehaničar dovozi skršeni sportski auto na vučnom vozilu. U međuvremenu, najpošteniji (malo sutra) prodavač auta priprema još jednu posebnu ponudu u kamp-prikolici!
Zabavi se s njima u fora kompletu iz serije LEGO® City!

Djeca koja vole modele automobila i obožavatelji popularne televizijske serije LEGO® City uživat će u zabavnom kompletu LEGO City Automehaničarska radionica (60258). Sadrži radionicu, vučno vozilo, čak i mali autosalon koji prodaje sumnjive aute po sniženim cijenama! No to nije kraj zabave! 
Djeca dobivaju i mnogo zabavnih likova s fora vozilima, uključujući Treada Octanea s nagrađivanim hot rodom i Harla Hubbsa s ludim motociklom na raketni pogon. Savršena kombinacija za urnebesne pustolovine u igri uloga. 
Sjajan komplet za slaganje za djecu Komplet igračaka sadrži jednostavne upute za slaganje uz koji mladi LEGO graditelj može postati majstor slaganja. Fora igračke za slaganje za djecu Uz igračke iz serije LEGO City Turbo Wheels djeca mogu pokazati skriveni turbopogon uz nevjerojatne superbrze, superfora igračke na kotačima! Kompleti za igru s detaljnim zgradama, mnogo elemenata i zabavnih likova potiču na samostalnu igru bez ograničenja, u kojoj djeca mogu glumiti scenarije iz stvarnog života na zabavan i uzbudljiv način.

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.