Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

LEGO CITY 60270 Policijska kutija s kockama

Redovna cijena
344,99 Kn
Vrijednost s popustom
275,99 Kn
Vrijedi 19.07.2021 - 01.08.2021
Internet akcija
  • Sadrži dijelova: 301
  • Za dob: 5+ godina
O, ne! 
Lopov je pobjegao u snažnom kamionu s ukradenim bankomatom. Pozovi policajku na superbrzom motociklu. Zatim pomozi Dukeu DeTainu, odvažnom policijskom poručniku iz LEGO® Cityja, da presretne lopova u fora policijskom autu. Škriiiip... Bum! Dobro si ga presreo! Sada pozovi policijskog psa i odvedi lopova u zatvor policijske postaje gdje i pripada. Još jedno uspješno uhićenje u LEGO Cityju!

Kockama iz kutije moguće je složiti dva modela, pa se i dvostruko više zabaviti. Djeca mogu uživati u još više akcije hvatanja lopova s policijskim junacima iz LEGO® Cityja.

Djeca će uživati u igri kutijom s kockama iz serije LEGO® City. Izgleda fora, a usto i sadrži sve što djetetu treba za sate akcijske igre. A budući da se u kompletu mogu sastaviti 2 modela uz jednostavne upute za slaganje, djeca se mogu dvostruko više kreativno zabaviti. Mladi umovi mogu slobodno letjeti dok pomažu junaku televizijske serije LEGO City Dukeu DeTainu da ispuni obećanje i očisti ulice od podmuklih lopova!
Komplet za igru s mnogo fora detalja Ako tražite igračke za akciju koje će djeca obožavati, ovaj komplet ima sve što trebate. Uz 4 figurice, policijsku postaju sa zatvorom, model bankomata, kamion za bijeg lopova i fora policijsko vozilo sve je spremno za akciju i pustolovine. Zabavni kompleti za slaganje za djecu Policijski kompleti iz serije LEGO City omogućavaju uživanje u slaganju i igri. Realistična vozila, detaljno uređene zgrade i zabavni likovi potiču maštovitu igru uloga bez ograničenja i razvoj kreativnosti za djecu od 5 godina i stariju. KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.