LEGO® CITY LEGO® City 60270 Policijska kutija s kockama - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
LEGO® CITY LEGO® City 60270 Policijska kutija s kockama
344,99 KN
REDOVNA CIJENA
344,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 964704

  • Sadrži dijelova: 301
  • Za dob: 5+ godina
O, ne! 
Lopov je pobjegao u snažnom kamionu s ukradenim bankomatom. Pozovi policajku na superbrzom motociklu. Zatim pomozi Dukeu DeTainu, odvažnom policijskom poručniku iz LEGO® Cityja, da presretne lopova u fora policijskom autu. Škriiiip... Bum! Dobro si ga presreo! Sada pozovi policijskog psa i odvedi lopova u zatvor policijske postaje gdje i pripada. Još jedno uspješno uhićenje u LEGO Cityju!

Kockama iz kutije moguće je složiti dva modela, pa se i dvostruko više zabaviti. Djeca mogu uživati u još više akcije hvatanja lopova s policijskim junacima iz LEGO® Cityja.

Djeca će uživati u igri kutijom s kockama iz serije LEGO® City. Izgleda fora, a usto i sadrži sve što djetetu treba za sate akcijske igre. A budući da se u kompletu mogu sastaviti 2 modela uz jednostavne upute za slaganje, djeca se mogu dvostruko više kreativno zabaviti. Mladi umovi mogu slobodno letjeti dok pomažu junaku televizijske serije LEGO City Dukeu DeTainu da ispuni obećanje i očisti ulice od podmuklih lopova!
Komplet za igru s mnogo fora detalja Ako tražite igračke za akciju koje će djeca obožavati, ovaj komplet ima sve što trebate. Uz 4 figurice, policijsku postaju sa zatvorom, model bankomata, kamion za bijeg lopova i fora policijsko vozilo sve je spremno za akciju i pustolovine. Zabavni kompleti za slaganje za djecu Policijski kompleti iz serije LEGO City omogućavaju uživanje u slaganju i igri. Realistična vozila, detaljno uređene zgrade i zabavni likovi potiču maštovitu igru uloga bez ograničenja i razvoj kreativnosti za djecu od 5 godina i stariju. AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.