LEGO® CLASSIC LEGO® Classic 11011 Kocke i životinje - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
LEGO® CLASSIC LEGO® Classic 11011 Kocke i životinje
349,99 KN 499,99 KN
Redovna cijena 499,99 KN
-150,00 KN

AKCIJSKA CIJENA

349,99 KN

Vrijedi od 11.01.2022 do 01.02.2022

Zaliha: Na zalihi

Dostava do 21 radni dan

Šifra (SKU): 1074955

 • Za dob: 4+ godina
 • Sadrži dijelova: 1500
Gledajte kako malim graditeljima oči zaiskre kada pretvore raznobojnu zbirku kocaka u pandu, dinosaura, jednoroga... Mogu napraviti 10 nevjerojatnih životinja, a ostat će im još mnogo kocaka da sastave sve što zamisle! Dajte svom malom ljubitelju životinja igračku za kreativnu igru.
Dok istražuje beskrajne mogućnosti slaganja, razvija vrijedne vještine koje traju cijeli život!

 • Djeca mogu složiti 10 zabavnih, poznatih životinja, a onda pokazati kreativnost u maštovitoj igri kompletom bez ograničenja. Kada tome dodate neograničene mogućnosti slobodnog slaganja, sve je moguće!
 • U kreativnoj igrački mogu se složiti paun, bik, pingvin, dinosaur, jednorog, noj, puž, nilski konj, panda, žirafa... I sve drugo što djeca mogu zamisliti! Uz 1500 nevjerojatnih kocaka životinje su samo početak!
 • Mališani uživaju u slaganju i igri modelima, ali i u stvaranju vlastitih igračaka. Djeca se mogu još više zabaviti kada kombiniraju kocke i dijelove s drugim LEGO® igračkama.
 • Dječaci i djevojčice od 4 godine i stariji obožavat će komplet za slaganje životinja. Raznolika, zabavna i edukativna LEGO® igračka savršen je poklon za Božić, rođendan ili bilo koju drugu prigodu za svu djecu koja vole životinje.
 • Uz 1500 LEGO® kocaka kojima djeca mogu pokazati kreativnost nema ograničenja u slaganju životinja dok djeca razvijaju vještine gradnje. Mogućnostima nema kraja!
 • Za životinjski komplet baterije nisu potrebne, pa zabava nikada ne prestaje! Potrebna je samo dječja mašta za pokretanje kreativne zabave. Igračke za aktivno slaganje kao što je ova donose razne prednosti za razvoj.
 • Uz jednostavne, jasne upute za svaku životinju možete biti sigurni da će djeca početi slagati LEGO® modele čim otvore komplet. Što se više igraju, to više njihova mašta otkriva uzbudljive nove mogućnosti.
 • Pomozite djeci da razviju vještine kreativnog razmišljanja i fine motoričke vještine uz strašnu kombinaciju kocaka, dijelova, ideja i nadahnuća u svakom kompletu iz serije LEGO® Classic. Sjajna igra bez ograničenja za LEGO početnike.
 • LEGO® igračke ispunjavaju najviše standarde industrije još od 1958. Skladne su, kompatibilne, jednostavno se spajaju i razdvajaju.
 • Osim što ispunjava najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete, grupacija LEGO baca, gnječi, izvija, grije, savija, grebe i rasteže LEGO® kocke i dijelove, pa znate da je igračka koju odaberete sigurna za vaše dijete.
 • AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.