LEGO® CREATOR LEGO® Creator 31108 obiteljski odmor u kamperu - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
LEGO® CREATOR LEGO® Creator 31108 obiteljski odmor u kamperu
684,99 KN
REDOVNA CIJENA
684,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 928962

  • Za dob: 9+ god
  • Sadrži dijelova: 766
Spremi opremu za kampiranje, vrijeme je za odmor!

Zakvači karavan za fora starinski auto i uputi se u divljinu na obiteljski odmor. Kada pronađeš pravo mjesto, napravi kamp i upecaj koju ribu za večeru. Jao, pogledaj sve te slatke životi... O ne, TVOR! Nakon što preživiš strah od smrdljivca, pretvori karavan i auto u kamper ili crveno-bijeli svjetionik. Odmor u prirodi prava je ludnica u ovom sjajnom kompletu 3-u-1!

Poklonite malim pustolovima odmor u kompletu igračaka LEGO® Creator 3in1 Obiteljski odmor u kamperu, a onda ga pretvorite u kamper ili svjetionik za više zabave.

Kreativne pustolovine i zabava na kampiranju čekaju zaljubljenike u prirodu u kompletu igračaka LEGO® Creator 3in1 Obiteljski odmor u kamperu (31108). 
U kompletu se nalazi retro automobil i karavan s kuhinjom, zahodom, krovom koji se može skinuti i bočnim stranama koje se otvaraju. Komplet je pun dodataka i elemenata, a sadrži i 3 figurice za pokretanje igre. 

Neograničena kreativnost u slaganju
Moguće je uživati u najmanje 3 različita iskustva slaganja i igre u sjajnom kompletu igračaka iz serije LEGO Creator 3in1. Djeca mogu sastaviti karavan i retro automobil, a onda ih pretvoriti u kamper ili svjetionik s mnogo detalja. A mogu i pustiti mašti na volju pa otkriti nove strasti i sastaviti nešto potpuno novo. 

Samostalni modeli bude maštu 
Raznoliki kompleti iz serije LEGO Creator 3in1 potiču djecu na maštovitu igru realističnim modelima. Djeca svih dobi mogu uživati u beskrajnim mogućnostima slaganja modela i igre dok razvijaju kreativnost. Nevjerojatni kompleti savršeni su božićni ili rođendanski pokloni za djecu.


AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.