LEGO® Disney Princess™ LEGO® Disney Princess™ 41167 selo oko dvorca Arendelle - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
LEGO® Disney Princess™ LEGO® Disney Princess™ 41167 selo oko dvorca Arendelle
684,99 KN
REDOVNA CIJENA
684,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 822214

  • Za dob: 5+ godina
  • Sadrži dijelova: 521
Glumi svakodnevni život u dvorcu Arendelle s omiljenim likovima iz novog Disneyjeva filma Snježno kraljevstvo 2!
Idi na tržnicu s Anom i Elzom pa kupite kruh i ribu, a zatim se uputite do dokova po čamac na veslanje za Kristoffa nakon njegove najnovije pustolovine. U dvorcu Disneyjeva Snježnog kraljevstva uđi u Elzinu prijestolnu dvoranu s važnim zadatkom, brini se za dvorsku mačku i 2 ptičice u njihovoj kućici pa otkrij bezbroj antikviteta i blago na tavanu. Nakon napornog dana opusti se s Anom u njezinoj spavaćoj sobi u dvorcu, povuci jorgan i namjesti je u krevet. Dobro će joj doći izležavanje ujutro!
Svaki put kad se igraš ovom igračkom iz Disneyjeva filma Snježno kraljevstvo 2, možeš jednostavno skidati i ponovno slagati tri kata dvorca te kombinirati i pomicati namještaj kako god poželiš.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.