Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

LEGO DISNEY PRINCESS FROZEN 2 41164 Začarana kućica na drvetu

Redovna cijena
419,99 Kn
Otprema: 3 do 8 radnih dana
Na raspolaganju u poslovnicama:
BCHR06 Westgate, Zagreb
  • Za dob: 6+ godina
  • Sadrži dijelova: 302
Sastavi čarobnu kućicu na drvetu iz Disneyjeva novog filma Snježno kraljevstvo 2 pa pođi na čarobnu šumsku pustolovinu s tebi omiljenim Disneyjevim likovima!
Popni se na promatračnicu s Mattiasom dok Ana i Olaf istražuju šumu. Zatim se spustite niz sajlu i pokušajte uhvatiti ribu koju možete pripremiti na logorskoj vatri za zajedničku večeru u blagovaonici. Istraži kućicu na drvetu LEGO® i otkrij škrinju s blagom, a onda izađi i upoznaj zečiće u njihovu šumskom domu. Ali kakvo je to čudno kamenje u začaranoj šumi? Ono skriva tragove drevne čarolije koja je ponovno budna.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.