Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

LEGO DISNEY PRINCESS FROZEN 2 41167 Selo oko dvorca Arendelle

Redovna cijena
684,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
  • Za dob: 5+ godina
  • Sadrži dijelova: 521
Glumi svakodnevni život u dvorcu Arendelle s omiljenim likovima iz novog Disneyjeva filma Snježno kraljevstvo 2!
Idi na tržnicu s Anom i Elzom pa kupite kruh i ribu, a zatim se uputite do dokova po čamac na veslanje za Kristoffa nakon njegove najnovije pustolovine. U dvorcu Disneyjeva Snježnog kraljevstva uđi u Elzinu prijestolnu dvoranu s važnim zadatkom, brini se za dvorsku mačku i 2 ptičice u njihovoj kućici pa otkrij bezbroj antikviteta i blago na tavanu. Nakon napornog dana opusti se s Anom u njezinoj spavaćoj sobi u dvorcu, povuci jorgan i namjesti je u krevet. Dobro će joj doći izležavanje ujutro!
Svaki put kad se igraš ovom igračkom iz Disneyjeva filma Snježno kraljevstvo 2, možeš jednostavno skidati i ponovno slagati tri kata dvorca te kombinirati i pomicati namještaj kako god poželiš.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.