Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

LEGO DOTS 41902 Narukvica Svjetlucavi jednorog

Redovna cijena
49,99 Kn
Otprema: 3 do 8 radnih dana
  • Za dob: 6+ god
  • Sadrži dijelova: 33
Pokaži kreativnost i napravi vlastiti fantastični nakit uz čarobnu narukvicu Svjetlucavi jednorog!

Postavi narukvicu boje lavande na ravnu površinu i dodaj šarene pločice. Nadahnuće potraži na pakiranju ili smisli novi odvažni dizajn. Dodaj fora pločice sa sličicama jednoroga duge, šarene grive i zvjezdanog neba za superfora stil. Zatim stavi narukvicu oko zgloba i pokaži jedinstvenu osobnost. Ukrašavaj i mijenjaj ukrase, ovisi o tebi!

Nešto čarobno čeka ljubitelje umjetnosti i rukotvorina u popularnom kompletu igračaka LEGO® DOTS™ (41902) Narukvica Svjetlucavi jednorog!
Komplet za rukotvorine napravljen je tako da bude brz, jednostavan i intuitivan te djeci daje priliku da izrade vlastiti nakit i ukrase ga u skladu s odjećom, raspoloženjem ili bilo čim drugim.Jedinstveni komplet nakita za samostalnu izradu

Nevjerojatni komplet sadrži fleksibilnu narukvicu boje lavande koja odgovara i većim i manjim zglobovima te 32 šarene pločice, uključujući posebne pločice ukrašene glavama jednoroga i zvjezdanim nebom, za dizajniranje vlastitih kreativnih narukvica za igru tako da budu zabavne i jedinstvene, za razvoj mašte i vještina igre u kojoj mogu izraziti osobnost.


Jednostavne rukotvorine za djecu koja vole kreativni nakit

Djecu će najviše obradovati to što uz ovaj komplet mogu biti maštoviti i ukrasiti narukvicu kako god oni žele. Mogu pokazati svoje raspoloženje, ali i osobnost uz svjetlucave dizajne jer je uz ove narukvice sve moguće. Narukvice su sjajni pokloni za Božić, rođendane ili bilo koju drugu prigodu.

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.