Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

LEGO DOTS 41903 Narukvica Kozmičko čudo

  • Za dob: 6+ god
  • Sadrži dijelova: 33
Stvori nešto dostojno zvijezda uz predivnu narukvicu Kozmičko čudo i napravi vlastiti nakit koji prelazi granice ovog planeta!

Postavi crnu narukvicu na ravnu površinu i dodaj šarene pločice. Nadahnuće potraži na pakiranju ili smisli svoj zabavni uzorak. Dodaj jedinstvene pločice sa sličicama dijamanata, zvijezde padalice i planeta, a onda stavi fora narukvicu oko zgloba. Ukrašavaj i mijenjaj ukrase kako god želiš!

Djeca koja vole umjetnost i rukotvorine te stvaranje vlastitog nakita obožavat će fora komplet LEGO® DOTS™ (41903) Narukvica Kozmičko čudo!
Komplet za rukotvorine napravljen je tako da postane jednostavna i intuitivna kreacija te djeci daje priliku da izrade vlastiti nakit i ukrase ga u skladu s odjećom, raspoloženjem ili bilo čim drugim.Unikatni nakit za pokazivanje!

Fora komplet sadrži fleksibilnu narukvicu crne boje koja odgovara i većim i manjim zglobovima te 32 šarene pločice, uključujući posebne pločice ukrašene zvijezdama padalicama, planetima i jedinstvenim elementima dijamanata, za dizajniranje vlastitih kreativnih narukvica za igru tako da budu zabavne i jedinstvene, za razvoj mašte i vještina igre u kojoj mogu izraziti osobnost.


Igra dizajna za djecu koja vole umjetnost i rukotvorine

Djecu će najviše obradovati to što uz ovaj komplet mogu biti maštoviti i ukrasiti narukvicu kako god oni žele. Mogu pokazati svoje raspoloženje, ali i osobnost uz zabavne dizajne jer je uz ove narukvice sve moguće. Narukvice su sjajni pokloni za Božić, rođendane ili bilo koju drugu prigodu.

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.