Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

LEGO DOTS 41912 Narukvica Zaljubljene ptice

Redovna cijena
49,99 Kn
  • Za dob: 6+ god
  • Sadrži dijelova: 33
Pokažimo kreativnost!

Uzmi šareni komplet Narukvica Zaljubljene ptice i napravi vlastiti predivni nakit! Postavi tirkiznu narukvicu na ravnu površinu i dodaj šarene pločice. Nadahnuće potraži na pakiranju ili smisli svoj zabavni uzorak. Dodaj pločice sa sličicama ptica, perja i srca za još više stila, a onda stavi fora narukvicu na ruku. Ukrašavaj i mijenjaj ukrase na narukvici kako god želiš!

Djeca koja vole umjetnine i rukotvorine koje mogu nositi obožavat će komplet LEGO® DOTS™ (41912) Narukvica Zaljubljene ptice!
Komplet za rukotvorine napravljen je tako da bude brz, jednostavan i intuitivan te djeci daje priliku da izrade vlastiti nakit i ukrase ga u skladu s odjećom, raspoloženjem ili bilo čim drugim.Zabavan komplet za izradu raznog nakita

Fora komplet sadrži fleksibilnu narukvicu tirkizne boje koja odgovara i većim i manjim zglobovima te 32 raznobojne pločice, uključujući posebne pločice ukrašene sličicama ptica, perja i srca. Djeca mogu dizajnirati vlastitu kreativnu narukvicu tako da bude zabavna i jedinstvena, pustiti mašti na volju i upotrijebiti vještine izražavanja kroz igru.


Kreativna igra za djecu koja vole umjetnost i rukotvorine

Djecu će u ovom kompletu najviše obradovati prilika da budu maštovita i ukrase narukvicu kako god žele, tako da odgovara njihovu raspoloženju, da je mogu kombinirati s narukvicama prijatelja i pokazati zabavne dizajne jer uz ove narukvice sve je moguće. Narukvice su sjajni pokloni za Božić, rođendane ili bilo koju drugu prigodu.

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.