LEGO® DUPLO® LEGO® DUPLO® 10932 rušenje kuglom - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
LEGO® DUPLO® LEGO® DUPLO® 10932 rušenje kuglom
494,99 KN
REDOVNA CIJENA
494,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 928957

  • Za dob: 2+ god
  • Sadrži dijelova: 56
Roditelji i mala djeca mogu surađivati i zamahivati kuglom za rušenje s jedne na drugu stranu kako bi srušili malu kuću, očistiti mjesto rušenja buldožerom i dostaviti novi građevinski materijal kamionom.
Dok predškolska djeca istražuju otvorenu igru modelom kugle za rušenje, razvijaju vrijedne fizičke i kognitivne vještine koje će imati cijeli život.

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.