LEGO® DUPLO® LEGO® DUPLO® 10934 Kreativne životinje - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
LEGO® DUPLO® LEGO® DUPLO® 10934 Kreativne životinje
499,99 KN
REDOVNA CIJENA
499,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 1074956

 • Za dob: 1½+ godina
 • Sadrži dijelova: 175
Stižu majmun, tigar, tukan, panda, slon, žirafa, krokodil, pingvin i kit, najslađe životinje na svijetu!
Male ruke neće moći dočekati da uzmu i sastave dijelove prilagođene mališanima. Sastavite kuće za životinje, dodajte životinje i produljite žirafin vrat, pazite se otvorenih usta krokodila!
Mali ljubitelji životinja mogu uživati u beskrajnoj maštovitoj zabavi s ovim preslatkim prijateljima.

 • Dok djeca grade i igraju se preslatkim figurama životinja u njihovim staništima, razvijaju ključne kreativne, maštovite i praktične vještine koje traju cijeli život.
 • Komplet od 175 dijelova sadrži raznobojne kocke i dijelove od kojih mogu sastaviti majmuna, tigra, tukana, pandu, slona, žirafu, krokodila, pingvina i kita te 3 nevjerojatna staništa: Arktik, prašumu i savanu.
 • Male ruke mogu jednostavno uzeti i sastaviti dijelove prilagođene mališanima. Uz 9 životinja i 3 staništa za sastavljanje mogu uživati u beskrajnoj maštovitoj zabavi (ali neka se paze krokodilovih usta koja se otvaraju!).
 • Mali ljubitelji životinja poludjet će za ovih 9 životinjskih prijatelja. Raznolika edukativna igračka za malu djecu, koja sadrži sigurne dijelova koje je jednostavno držati, sjajan je poklon za Božić, rođendan ili bilo koju drugu prigodu za malu djecu od 18 mjeseci i stariju.
 • Pingvin je visok više od 8 cm, a drvo palme više od 13 cm, pa ovaj komplet sa životinjama omogućuje aktivnu igru na visokoj razini. Kombinirajte s drugim kompletima iz serije LEGO® DUPLO® za još više zabave.
 • Aktivna igra može odmah početi. Baterije nisu potrebne, maštovitu zabavu bez ograničenja pokreće dječja mašta!
 • U jednostavnim uputama nalaze se ideje i nadahnuće za roditelje i djecu. Kada kreativno slaganje i maštovita igra uloga počnu, zajedničko zadovoljstvo i razvojne koristi nikada neće nestati.
 • Uvedite predškolsku djecu u stimulativnu igru bez ograničenja uz komplete za igru iz serije LEGO® DUPLO®. Kocke prilagođene maloj djeci, poznate scene, životinje i predmeti kombiniraju se u sjajan poklon za radoznalu djecu.
 • Kompleti za igru iz serije LEGO® DUPLO® za malu djecu ispunjavaju najviše standarde industrije i prolaze naše detaljno ispitivanje kvalitete. Zato male ruke mogu jednostavno uhvatiti, sastaviti i rastaviti kocke, a tako je od 1969.!
 • U grupaciji LEGO bacamo, gnječimo, izvijamo, grijemo, grizemo, savijamo, grebemo i rastežemo LEGO® DUPLO® kocke i dijelove kako bismo bili sigurni da kompleti za igru iz serije DUPLO za svu djecu ispunjavaju najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu.
 • AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.