LEGO® Friends LEGO® Friends 41421 spašavanje malog slona u džungli - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
LEGO® Friends LEGO® Friends 41421 spašavanje malog slona u džungli
169,99 KN
REDOVNA CIJENA
169,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 928965

  • Za dob: 6+ god
  • Sadrži dijelova: 203
Pripremi se za utrku s vremenom.
Stephanie je otkrila malog slona zarobljenog u ljepljivom blatu. Počinje tonuti, a što je još gore, divovski, jezivi pauk penje se prema njemu. Ne smiješ izgubiti ni tren! Uključi moždane vijuge i sa Stephanie i Emmom smisli kako upotrijebiti kamion da izvučete slona.
Kada ga oslobodite, trebat će mu posebna njega. Daj mu jesti iz bočice, a onda mu pomozi da se popne u prikolicu i vrati ga u spasilačku bazu u prašumi.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.