Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

LEGO FRIENDS 41431 Kutija kocaka Heartlake City

Redovna cijena
344,99 Kn
Akcijska cijena
224,99 Kn
Vrijedi 16.11.2020 - 05.01.2021
  • Sadrži dijelova: 321
  • Za dob: 5+ godina
Voliš životinje, glazbu i obroke u restoranu?
Uz ovaj komplet svi omiljeni elementi dostupni su u 1 kutiji. Podigni poklopac kutije s LEGO® kockama i pronaći ćeš sve kocke koje trebaš za slaganje 6 fora scena iz serije Friends. Možeš složiti hipodrom, kafić i glazbeni dućan, koji se može pretvoriti u malu kućicu na drvetu, bazen i kabinu za DJ-a. Kombiniraj ove scene i napravi najbolje mjesto za druženje u Heartlake Cityju.Šest različitih scena iz Heartlake Cityja u jednoj nevjerojatnoj LEGO® kutiji za gomilu zabave slaganja i maštovite igre!


Poklonite dar koji uvijek iznova veseli uz komplet LEGO® Kutija kocaka Heartlake City. U lijepoj ljubičastoj kutiji s kockama nalaze se svi elementi potrebni za slaganje 6 kompleta iz Heartlake Cityja. Sve se scene mogu pretvoriti u drugu scenu, pa se djeca mogu satima maštovito igrati dok stvaraju, igraju se i ponovno slažu. Fleksibilna zabava puta 6!
Moguće je sastaviti tri zabavne scene, a onda ih pretvoriti: komplet s kafićem postaje bazen na napuhavanje, šareni glazbeni dućan pretvara se u kabinu DJ-a i pozornicu, a hipodrom postaje kućica na drvetu. Te se scene mogu kombinirati i tako nastaje najbolje mjesto za druženje, gdje djevojke iz serije Friends i njihove male životinja mogu gledati nastup iz kućice na drvetu ili bazena!
Otkrivanje svijeta s prijateljima Upoznajte svoje dijete s Heartlake Cityjem, gdje može istražiti sve što ga zanima: od znanosti i prirode do glazbe i sporta, u društvu djevojaka iz serije LEGO® Friends.KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.