LEGO® Minecraft® LEGO® Minecraft® 21161 kutija za crafting 3.0 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
LEGO® Minecraft® LEGO® Minecraft® 21161 kutija za crafting 3.0
REDOVNA CIJENA
684,99 KN

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 928959

Proizvod je dostupan samo u internet trgovini.

  • Za dob: 8+ god
  • Sadrži dijelova: 564
Uzmi kocke iz serije LEGO® Minecraft™ iz kutije za crafting i složi vlastite pustolovine iz Minecrafta! 

Prati upute i napravi fora dvorac ili farmu s puno posla, a možeš i napraviti neka luda okruženja iz mašte. Pridruži se Steveu i Alex u uzbudljivim pričama u kojima im društvo prave Creeper™, svinja i zombi. Pokreni napad TNT-om, pobjegni od Creepera... i istražuj beskrajnu samostalnu aktivnu igru u vlastitom svijetu Minecrafta.


Oživi uzbuđenje igre Minecraft™ uz LEGO® kutiju punu elemenata za pokazivanje kreativnosti, maštovitu igru i beskrajne mogućnosti.

LEGO® Minecraft™ Kutija za crafting 3.0 (21161) premješta zabavno uzbuđenje Minecrafta u stvarni svijet raznolikim kompletom LEGO kocaka i dijelova za slaganje. Igračka za slaganje za male igrače Minecrafta Kutija za crafting puna je ideja nadahnutih Minecraftom. Uz slavne likove iz igre, Stevea, Alex, Creepera, svinju i zombija te hrpu zabavnih elemenata, od bacača TNT-a do elemenata za sukob s Creeperom, komplet za igru oživljava pustolovine iz Minecrafta! Interaktivne upute Instructions PLUS naziv je interaktivnog priručnika za pametne uređaje s besplatnom aplikacijom LEGO Building Instruction. Alati za približavanje i rotiranje pomoći će mališanima da se zabave dok grade dvorac i farmu potpuno samostalno. Alternativni su modeli dostupni na mreži. Igre iz Minecrafta oživljavaju uz LEGO kocke i figurice Kompleti iz serije LEGO Minecraft omogućavaju djeci beskrajnu kreativnu igru. Fora zbirka igračaka za slaganje s temom Minecrafta vodi igrače u nove dimenzije maštovite igre!

Značajke:
• Neka kreativne pustolovine igrača Minecrafta ožive uz Kutiju za crafting 3.0 (21161). Pun je kocaka za slaganje i poznatih figurica iz serije LEGO® Minecraft koji potiču na beskrajnu maštovitu igru! 
• Ova igračka za slaganje s temom Minecrafta sadrži 564 kocke i elementa te slavne likove iz igre, Stevea, Alex, Creepera, svinju i zombija i hrpu zabavnih elemenata, od bacača TNT-a do elemenata za sukob s Creeperom. 
• Komplet sadrži sve što djeca trebaju za glumu maštovitih pustolovina iz Minecrafta u fora dvorcu, užurbanoj farmi i vlastitim sjajnim okruženjima dok istražuju nove načine igranja omiljene igre. 
• LEGO® Minecraft™ Kutija za crafting 3.0 sjajan je rođendanski poklon za igrače od 8 godina i starije. Bilo da se igraju sami ili u skupini, igračka za slaganje omogućava djeci da se satima aktivno zabavljaju u svijetu Minecrafta. 
• Dvorac je visok više od 18 cm, širok 27 cm, a dubok 26 cm, a farma je visoka više od 16 cm, široka 26 cm i duboka 26 cm, pa ovaj komplet za igru omogućava zabavu u svijetu Minecrafta na legendarnoj razini. 
• Za igračku za slaganje i igru iz svijeta Minecrafta nisu potrebne baterije. Zabavu pokreće dječja mašta, pa ona nikad ne prestaje. 
• Tiskane su upute sjajne, ali digitalni je priručnik Instructions PLUS LUDNICA! Uz aplikaciju LEGO® Building Instructions čak i mali graditelji mogu približavati, rotirati i vizualizirati model dok grade vlastiti svijet Minecraft™. 
• U kompletima iz serije LEGO® Minecraft™ kombinira se uzbuđenje iz igre Minecraft s aktivnim slaganjem. Kompleti sadrže detaljne modele, elemente i likove te mnogo zabavnih elemenata, pa igrači mogu uživati u novoj dimenziji zabave u svijetu Minecraft. 
• LEGO® kompleti ispunjavaju najviše standarde industrije još od 1958. Skladni su, kompatibilni, savršeno se spajaju i razdvajaju svaki put. 
• LEGO® kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ovaj komplet za slaganje za vaše dijete ispunjava najviše standarde sigurnosti i kvalitete na svijetu. 
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.