LEGO® SUPER MARIO™ LEGO® Super Mario™ 71365 proširjeni komplet s toboganom s cvjetnim piranama - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
LEGO® SUPER MARIO™ LEGO® Super Mario™ 71365 proširjeni komplet s toboganom s cvjetnim piranama
244,99 KN
REDOVNA CIJENA
244,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 938766

  • Za dob: 7+ god
  • Sadrži dijelova: 217
Pokaži vještine klackanja na energetskom toboganu s cvijetom piranje i dodaj još izazova početničkoj stazi igre LEGO® Super Mario™.
Porazi Goombu i Koopu Troopu u pustinji. Skoči na vremenski blok i dobit ćeš još vremena za igru. Zatim stavi LEGO Marija na kliznu platformu i klackaj se što je brže moguće da prikupiš novčiće. Ali pazi, ako se sudariš s cvjetovima piranje, LEGO Mariju sigurno će se zavrtjeti!

Obožavatelji mogu dodati izazov s cvijetom piranje u svijet LEGO® Super Mario™ i trenirati kako bi se usavršili u prikupljanju novčića u zabavnom kompletu za proširenja (71365). Kolekcionarski komplet igračaka sadrži platformu na tračnicama s klackalicom, s čije se svake strane nalazi cvijet piranje, vremenski blok zahvaljujući kojem možete zaraditi dodatno vrijeme na stazi za LEGO Marija (figura ne dolazi u kompletu) te figure Goombe i Koope Troope koje treba poraziti. Ova igračka za slaganje sjajan je poklon za djecu i može se kombinirati s početničkom stazom Pustolovine s Mariom (71360), u kojem dolazi figura LEGO Marija i koji se može preurediti za nove mogućnosti igre.

Besplatna aplikacija
Besplatna aplikacija LEGO Super Mario sadrži Instructions PLUS, priručnik za slaganje ovog modula, te prijedloge za kreativne načine slaganja i igre. Osim toga, sigurna je platforma za dijeljenje ideja s drugim obožavateljima.

Neograničena kreativna zabava
U kompletima iz serije LEGO Super Mario omiljeni lik svih obitelji dolazi u stvarni svijet. Uz početničku stazu za slaganje, komplete za proširenje i pakete za energiju obožavatelji mogu složiti jedinstvene razine.

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.