LEGO® SUPER MARIO™ LEGO® Super Mario™ 71381 proširjeni komplet - džungelski susret sa lančane veze čeljustnikom - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
LEGO® SUPER MARIO™ LEGO® Super Mario™ 71381 proširjeni komplet - džungelski susret sa lančane veze čeljustnikom
209,99 KN
REDOVNA CIJENA
209,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 970913

  • Sadrži dijelova: 160
  • Za dob: 7+ godina
Proširi početnu stazu LEGO® Super Mario™ uzbudljivim izazov s Chainom Chompom!
Uđi u Soda Jungle i pazi da ne staneš u otrovnu močvaru. Skoči na Bramballa trnovitih nogu i porazi ga. Skoči na platformu da makneš Chaina Chompa s puta. Kada se opasni zubati neprijatelj oslobodi, skoči na blok s novčićem i osvoji nagradu!

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.