LEGO® SUPER MARIO™ LEGO® Super Mario™ 71383 proširjeni komplet gusjenica otrovna močvara - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
LEGO® SUPER MARIO™ LEGO® Super Mario™ 71383 proširjeni komplet gusjenica otrovna močvara
304,99 KN
REDOVNA CIJENA
304,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 970915

  • Sadrži dijelova: 374
  • Za dob: 7+ godina
Obračunaj se s Wigglerom u svijetu Soda Jungle iz akcijskog kompleta za proširenje koji možeš dodati početnoj stazi LEGO® Super Mario™!
vMigolji se, skoči na Wigglera i rasklopi tajni most. Pazi se Goombe koji se skriva pod njim. S pomoću rotirajuće platforme i splavi izbjegni otrovnu močvaru. Stekni nevjerojatne moći iz bloka sa superzvijezdom i porazi Koopu Paratroopu na kraju epskog putovanja!

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.