Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

MGA MGA Na! Na! Na! Surprise 2u1

Redovna cijena
209,99 Kn
Otprema: 3 do 8 radnih dana
Na raspolaganju u poslovnicama:
BCHR06 Westgate, Zagreb
  • Dob: 4+
Otkrij potpuno novo iskustvo otpakiravanja i 2-u-1 iznenađenje uz Na! Na! Na! Surprise.Otvori paketić i otkrij pravi balon. Sa slamkom od papira koja dolazi u setu napuši balon i POP za prekrasno iznenađenje konfeta.


Otpakiraj balon za otkrivanje iznenađenja - ljubimca u obliku slatkog plišanog cofleka, skrivenu modu i cipelice. Zatim otvori plišanog cofleka i pronađi mekanu modnu lutku s jedinstvenim detaljima i frizurom koju možeš postaviti u različite poze.


Osobnost i stil svake lutke nadahnuti su coflekom životinjice u kojem se krije. Obuci svoju Na! Na! Na! Surprise modnu lutku u njenu prekrasnu haljinicu i cipelice koje imaju tajni miris.


Uz svaku lutku dolazi osobna iskaznica s njezinim imenom, datumom rođenja i drugim detaljima o njoj.


Plišani coflek ima i slatku kvačicu kako bi ju mogla prikvačiti na svoju školsku torbu ili torbicu kao super modni dodatak.
U prvoj seriji je za skupljanje dostupno 6 slatkih, mekanih lutkica i plišanih cofleka.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.