Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

MIRACULOUS akcijska figura 14 cm 39720 W2 sorto 4050-04964

Redovna cijena
49,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
  • Dob: 4+ god
Marinette je naizgled sasvim obična srednjoškolka sa svojim svakodnevnim problemima, ali ona ima tajnu...Kada je svijet u opasnosti ona se pretvara u superjunakinju Bubamaru. Ali sama ne bi mogla protiv opasnih zlikovaca i zato joj pomaže Crni Mačak. Zajedno se bore kako bi spasili svijet od Leptira Noći i njegovih zlikovaca.
Ova akcijska figura visoka je 14 cm i ima pokretljive ruke i noge kako bi pružila sate zabave i uživanja u igri. Odaberite jednog od likova iz popularne crtane serije Miraculous: Pustolovine Bubamare i Crnog Mačka - Bubamaru, Crnog Mačka, Volpinu, Renu Rouge, Marinette ili Chloe.
NAPOMENA: prilikom narudžbe u napomeni navedite željeni lik. 
16.4.2020. Crni mačak igračka nije dostupna.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.