Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

MUTSY KOMPLET IGO - KONSTR. URBAN NOMAD PURE STANDARD SILVER + SJED. I KOŠARA PURE BRIGHT SKY

Redovna cijena
6.299,99 Kn
VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM
5.669,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Proizvod nije na zalihi
 • Set sadrži:
     - konstrukciju Igo Urban Nomad Pure Standard u srebrnoj boji
     - sjedalo Igo Pure u boji "Bright Sky"
     - košaru Igo Pure u boji "Bright Sky"
 • Jednostavno se sklapaju
 • Sjedalo se može postaviti u oba smjera i ima podesiv naslon za leđa
 • Podesiv naslon za noge
 • Kotači od pjene
 • Zaštitna prečka i po visini podesiva ručka podstavljene su i obložene kožom
 • Jamstvo: 2 godine
Ovaj set čine Mutsy Igo Urban Nomad Pure Standard konstrukcija u srebrnoj boji te Igo Pure sjedalo i košara u boji "Bright Sky".

Kolica su lagana i kompaktna s u potpunosti podesivim djelom za sjedenje, jednostavno se sklapaju i idealna su za roditelje koji vole udobnost. Sjedalo se može postaviti u oba smjera i ima podesiv naslon za leđa i podesiv oslonac za noge. Konstrukcija se jednostavno sklapa zajedno sa sjedalom. Po visini podesiva ručka dobro je podstavljena i obložena kožom, baš kao i zaštitna prečka. Svi kotači su od pjene i mogu se jednostavno skinuti, stražnji kotači se mogu zakočiti, a prednji se okreću za 360° oko okomite osi, a mogu se i zaključati u položaju paralelnom sa stražnjim kotačima. Košara se može koristiti od rođenja, a sjedalo od dobi od otprilike 6 mjeseci pa sve do težine djeteta od 15 kg.

Na kolica se s posebnim adapterima (prodaju se zasebno) mogu postaviti autosjedalice grupe 0+ Mutsy i Maxi Cosi Pebble i Cabriofix.

4 najznačajnija tehnička poboljšanja u odnosu na prijašnji model

1. Prednji kotači opremljeni su s ugrađenom amortizacijom, koja pri vožnji povećava udobnost djeteta, posebno na neravnim podlogama.
2. Amortizacija prednjih kotača također osigurava da kotači kod zakretanja ostanu u kontaktu s podlogom zbog čega su kolica stabilnija i lakša za upravljanje.
3. Promijenjen je oblik srednjeg dijela okvira, na mjestu gdje se preklapa konstrukcija, čime je postignuta dodatna sigurnost za dijete.
4. Po visini podesiva ručka se lakše izvlači pa je jednostavnija za upotrebu, a i sklapanje, odnosno rasklapanje kolica je lakše.

Dimenzije i težina

Dimenzije kolica (duljina x širina x visina): 80 x 58 x 110 cm
Dimenzije sklopljenih kolica (duljina x širina x visina): 70 x 58 x 39 cm
Težina kolica sa sjedalom: 12,7 kg

Dimenzije košare (duljina x širina x visina): 82 x 42 x 60 cm
Težina kolica s košarom: 14,1 kg
Težina košare: 5,7 kg

Pogledajte prezentaciju kolica...
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.