MUTSY zimska vreća za kolica Icon Vision jade green ACC3ICONVIJAGREEN - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
MUTSY zimska vreća za kolica Icon Vision jade green ACC3ICONVIJAGREEN
699,99 KN
REDOVNA CIJENA
699,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 816363

Boje

MUTSY zimska vreća za kolica Icon Vision twilight blue ACC3ICONVITWBLUEMUTSY zimska vreća za kolica Icon Vision jade green ACC3ICONVIJAGREEN
  • Topla i elegantna, za hladne dane
  • Podstavljena mekanim flisom
  • Patentni zatvarač
  • Otvori za pojas prilagođeni sjedalu Icon Sports
  • Dimenzije: ca. 89 x 40 cm (d x š)
Zimska vreća Mutsy Icon čuva dijete na toplom i udobnom. Podstavljena je flisom i vrlo se jednostavno otvara patentnim zatvaračem. Na obje strane ima gumb za preklapanje i namještanje. Patentni zatvarač uzduž čitave vreće omogućava da se gornji dio vreće odstrani, tako da se drugi dio može koristiti kao podloga čitave godine.

Otvori za pojaseve na naslonu omogućavaju da je dijete sigurno i udobno pričvršćeno.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.