NOMI Baby Baza, Crna 500012 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
NOMI Baby Baza, Crna 500012
674,99 KN
REDOVNA CIJENA
674,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava do 21 radni dan

Šifra (SKU): 815858

Proizvod je dostupan samo u internet trgovini.

 • Dio Nomi koncepta dječje stolice
NOMI BABY BAZA

Nomi Baby omogućuje majkama njihov (Nomi) trenutak, da skoknu pod tuš, naprave doručak ili obave kućanske poslove – dok njihovo novorođenče leži sigurno, udobno i RAVNO te nadohvat ruku u svakom trenutku, a opet dalje od kućnih ljubimaca, prašine ili hladnog poda. Glatko podešavanje nagiba od vodoravnog do uspravnijeg položaja patentirano je i jedinstveno te raspoređuje težinu djeteta po cijelom tijelu, a ne samo po bokovima i kralježnici. Ta značajka roditeljima omogućuje upotrebu stolice Nomi od prvog dana.
Uspravniji položaji mogu se koristiti kada dijete ojača. Oni omogućuju bolji kontakt očima za obiteljskim stolom, a ako se djetetu prispava, lako ga je vratiti u vodoravni položaj.

Nomi Baby jednostavno se premješta po domu, a praktičan je i u kupaonici ili kuhinji, kada je roditeljima potreban predah ili slobodne ruke, a da pritom i dalje budu blizu djeteta.
Kada dijete bude moglo sjediti samo (u dobi od oko 6 do 8 mjeseci), vrijeme je da se skine Nomi Baby i pričvrsti sjedalo, podloga za noge, naslon za leđa i Nomi Mini.

Za Nomi Baby koncept, potreban vam je Nomi Baby madrac, Nomi Baby Baza, Nomi Standardna noga, Nomi Visoka dječja stolica.

Dostupne boje:
 • crna, bijela, siva
 • Ukoliko željena boja nije dostupna - kontaktirajte nas e-mailom kako bi provjerili mogućnost narudžbe.

  Za kompletiranje Vaše Nomi hranilice pogledajte ostale Nomi dijelove.

  O Nomiju:

  Peter Opsvik, najcjenjeniji norveški dizajner namještaja, najpoznatiji je po svojim ergonomskim stolcima. Uz to, još davne 1972. započeo je novu eru razvoja dječjih stolica dizajnom Tripp Trappa za svog sina. Poučen cjeloživotnim iskustvom, 2013. je za svoju unuku osmislio Nomi – sustav aktivnog sjedenja za djecu nove generacije. Ideja vodilja bila je želja da se napravi najbolja dječja stolica, koja će prednjačiti i funkcionalnošću i izgledom.
  Nomi se prilagođava potrebama roditelja i promjenjivim potrebama djeteta na vrlo lak način, bez upotrebe posebnih alata.
  Ova dječja stolica prati svaku promjenu u razvoju djeteta koje se za stolom pridružuje obitelji.
  Udoban, otvoren i moderan dizajn omogućava djetetu da bude aktivno dok sjedi i da za cijeli život stekne zdravu naviku uspravnog sjedenja.

  AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.