Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

PEG PEREGO AUTOSJEDALICA GR 0+ PRIMO VIAGGIO SL AVANA

Redovna cijena
1.429,99 Kn
VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM
1.286,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Proizvod nije na zalihi
 • Grupa 0+ (od 0 do 13 kg)
 • Od rođenja do približno 1 godine starosti djeteta
 • Autosjedalicu je moguće postaviti u automobil na tri različita načina:
  1. Pomoću sigurnosnog pojasa samog automobila
  2. Pomoću Adjustable baze koja se prethodno učvrsti koristeći sigurnosne pojase automobila (prodaje se zasebno)
  3. Pomoću Isofix Base 0+/1 baze (istu možete koristiti za autosjedalice grupe 0+/1 od 0 do18 kg) (prodaje se zasebno)
 • Adjustable Side Impact Protection
 • Podesiva u 5 različitih položaja po visini
 • Pojas s tri sigurnosne točke
 • Anatomski jastučić prilagođenom za novorođenčad
 • Krović s UV zaštitom (SPF 50+)
Autosjedalica grupe 0+, prikladna za djecu od rođenja do 13 kg težine (0 do 12 mjeseci).

Primo Viaggio SL pobjednik je prestižnog ADAC testiranja u kategoriji 0+, s ocjenom proizvoda VRLO DOBAR.

Primo Viaggio SL + BASE ISOFIX 0+/1 K ostvarila najveću ocjenu od 5 zvjezdica kao najbolji proizvod u svojoj kategoriji u posljednjih nekoliko testova sudara provedena u lipnju 2013 ADAC, TCS, Stiftung Warentest i ÖAMTC.

Primo Viaggio SL je dječja autosjedalica s novim ugrađenim naslonima za glavu koji je posebno osmišljen kako bi se umanjila snaga udarca na djetetovu glavu i vrat u slučaju bočnog sudara. Vrlo je jednostavna za korištenje zahvaljujući pojasu s tri sigurnosne točke i anatomskom jastučiću prilagođenom za novorođenčad. Teži samo 3,8 kg.

Sjedalica je podesiva u 5 različitih položaja po visini. ASIP sustav (Adjustable Side Impact Protection) pruža maksimalnu sigurnost Vašem djetetu. Omogućuje jednostavnu prilagodbu sigurnosnih pojaseva pomoću gumba na kopči. Proizvod možete koristiti kao udobno sjedalo za dijete i za vrijeme boravka u kući. Ima podesivu kupolu i ručku.

Prikladna je za korištenje na konstrukciji Peg Pergo kolica. Zahvaljujući Ganciomatic sistemu Primo Viaggio SL možete pričvrstiti na Belted Base, Isofix Base 0+/1K, te na sve Peg Perego konstrukcije i kolica. Najdražu djetetovu igračku možete objesiti na kupolu koja dolazi sa UV zaštitom od sunca (SPF 50+).

Primo Viaggio SL može se postaviti u automobil na tri različita načina:
1. Pomoću sigurnosnog pojasa samog automobila
2. Pomoću Adjustable baze koja se prethodno učvrsti koristeći sigurnosne pojase automobila
3. Pomoću Isofix Base 0+/1 baze (istu možete koristiti za autosjedalice grupe 0+/1 od 0 do18 kg), koju prethodno vrlo jednostavno postavite u automobil pomoću isofix završetaka koji se nalaze ispod naslona sjedala automobila. Baza također sadrži nožicu podesivu po visini koja indicira kada su baza i sjadalica ispravno pričvršćeni i sigurni za smještanje djeteta.

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.