Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

PLAY-DOH PLAY-DOH kitchen noodle makin mania HSHB9013

Redovna cijena
184,99 Kn
Vrijednost s popustom
147,99 Kn
Vrijedi 12.12.2019 - 16.12.2019
Internet akcija
 • Uključuje:
   - stroj za rezance (s 4 diska za rezance)
   - kalup na preklapanje za raviole
   - zdjelicu i tanjur
   - rezač za lazanje, rezač, nož, valjak i vilicu i
   - 5 kantica sa Play-Doh smjesom za modeliranje
 • Smjesa nije namijenjena za jelo
 • Obavijest roditeljima: Sadrži pšenicu
 • Proizvodi i boje mogu varirati
 • Prikladno za djecu od 3 godine na više
S Play-Doh kuhinjskim kreacijama, najbolji od svih sastojaka je mašta! Od makarona do rezanaca, ovaj stroj za rezance napravit će sve vrste zabavnih Play-Doh jela od rezanaca. Odaberi željeni disk, napuni stroj s malo Play-Doh smjese i pritisni ručkicu da istisneš puno zabavnih rezanaca! Uzmi kalup na preklapanje i dodaj malo raviola, a zašto ne i malo lazanja na svoj meni. Tu su i kalupi za maštovite makarone sa sirom, i još razni zabavni dodaci. Kad su jela gotova, pokaži svima svoja maštovita Play-Doh remek djela od rezanaca na tanjuru!

Uključuje stroj za rezance, 4 diska za rezance, kalup na preklapanje za raviole, rezač za lazanje, zdjelicu, tanjur, rezač, nož, valjak, vilicu i 5 kantica sa Play-Doh smjesom za modeliranje.

- Proizvodi i boje mogu varirati.
- Prikladno za djecu od 3 godine na više.
- Smjesa nije namijenjena za jelo.
- Obavijest roditeljima: Sadrži pšenicu.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.