Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

RECARO košara CITYLIFE sunshine

Redovna cijena
1.219,99 Kn
Vrijednost s popustom
975,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Proizvod nije na zalihi
  • Primjerena za novorođenčad
  • Jednostavno i sigurno postavljanje
  • Mala težina za ugodno prenošenje
  • Veliki krović s UV 50+ zaštitom od sunca
  • Uključeni adapteri (primjereni i za postavljanje autosjedalice Privia)
  • Uložak i presvlaka madraca mogu se odvojiti i prati na 30 ° C
Košara za kolica RECARO Citylife djetetu pruža maksimalnu udobnost zahvaljujući mekanom madracu, velikom kroviću s UV 50+ zaštitom od sunca i odvojivoj prekrivki koja štiti dijete od vjetra i lošeg vremena. Košara je primjerena za novorođenčad.

Mala težina košare i ugodna ručka omogućuju jednostavno prenošenje i postavljanje na kolica. Krović se jednostavno može sklopiti, kad dijete spuštate u košaru.

Baš kao i RECARO Citylife kolica i Citylife košara može se sklopiti. Sklapa se spuštanjem i sklopljena zauzima izuzetno malo mjesta.

Adapteri na koje se postavlja košara primjereni su i za postavljanje autosjedalice grupe 0+ RECARO Privia.

NAPOMENA: Kolica na fotografiji kupuju se zasebno.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. Molimo, zalihu provjerite telefonski.