Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Pogodnosti

Kartica kluba omogućava Imatelju sudjelovanje odnosno uključenost u različite pogodnosti koje su navedene na internet stranici www.babycenter.hr, objavljene u marketinškim materijalima Baby Centra, javnim medijima odnosno porukama koje Član kluba prima na svoju adresu, e-mail adresu ili GSM.

Predočenjem kartice prilikom kupovine, Imatelji kartice u skladu s oglašavanom akcijom imaju pravo na povoljnije cijene, pri čemu im se odmah prizna popust ili se bonus pripiše na karticu.

Imatelj kartice može koristiti u trgovinama Baby Centra i na internet trgovini www.babycenter.hr. Za ostvarivanje pogodnosti obavezno je predočiti karticu.

Bonusi

Kartica kluba omogućava Imatelju da predočenjem kartice prilikom kupovine skuplja i koristi bonuse.

Za stjecanje ili korištenje pogodnosti odnosno bonusa potrebno je obavezno predočiti karticu kluba. Član kluba može ostvarivati klupske pogodnosti u internet trgovini registracijom u internet trgovini kao postojeći Član.

Sa skupljenim bonusima Imatelj kartice može umanjiti konačnu vrijednost kupoprodajne cijene za bilo koji proizvod ili uslugu.

Skupljene bonuse moguće je koristiti dan nakon izvršene kupovine.

Imatelj kartice kluba može bonus koji je ostvario u tekućoj kalendarskoj godini iskoristiti najkasnije do/ i uključujući 31.1. sljedeće godine. Nakon ovog datuma svi neiskorišteni bonusi brišu se s kartice.

Bonus se može iskoristiti djelomično ili u cijelosti. Kod pojedine kupovine mogu se iskoristiti sakupljeni bonusi s jedne kartice kluba.

Stanje i valjanost bonusa na kartici vidljivi su na svakom računu, a oba podatka mogu se provjeriti i putem aplikacije Moj profil na www.babycenter.hr.

Sistem označavanja cijena i bonusa:

NAZIVBROJ JEDINICAOPIS
Redovna cijena 199,99 kn Redovna cijena proizvoda.
Akcijska cijena 159,99 kn Akcijska cijena koju plaća stranka.
Klub cijena 149,99 kn Akcijska cijena samo za članove kluba.
Klub bonus 30,00 kn Vrijednost koja se pribraja na karticu.