Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

Modni skok u jesenske boje!

Hladni jesenski dani pravo su vrijeme da ormare naših mališana opremimo za novu sezonu.

oblacila-head2.jpg

Odjeću koja je premala trebamo spremiti i napraviti mjesta za novu. Ako mislite da bi dijete nešto ipak moglo nositi i iduću sezonu, složite takvu odjeću na gornje police. Budući da su djeca ljeti opuštena i zaigrana, možda naiđete na neke oštećene komade odjeće. Ako se da popraviti, a spretni ste - pripremite šivaći pribor; ili ćete ipak dati na popravak u ruke stručnjaka.

Kada smo pregledali stanje ormara, sada je vrijeme da osvježimo ormar s novim jesenskim komadima.

Hlače

Osnovni dio garderobe svakog djeteta, trebaju biti udobnog kroja i od mekanog materijala da se mališani u njima mogu slobodno kretati. Savršeno rješenje za hlače su one s elastičnim strukom na kojem se može regulirati širina. Možete izabrati između traperica i hlača trenirke, od kojih su neke i podstavljene. Djevojčice će se najudobnije osjećati u tajicama; koje isto dolaze i u podstavljenoj varijanti.

Suknje i haljine

Djevojčice niti u jesen ne mogu bez svojeg omiljenog komada odjeće. Simpatične šarene suknje i haljine san su svake male princeze, a najbolje su one koje se mogu dobro „zavrtjeti“.

Majice, košulje i sportske majice

Gornji dijelovi s dugim rukavima dostupni su u svim bojama i stilovima. Uvjerite se da rukavi nisu predugi, što često ometa dijete u slobodnoj igri.

Sportska odjeća

Jesen i zima pravo su vrijeme za nove sportske podvige. Djeci bi tijekom igre trebalo biti toplo, ali odjeća mora biti prozračna kako se dijete ne bi pretjerano znojilo. Sportske trenirke u dva dijela odličan su izbor jer ih možete koristiti zajedno i odvojeno. U toplijim jesenskim danima gornji dio trenirke može zamijeniti jesensku jaknu, dok ju zimi možete obući ispod jakne.

Jakne, vjetrovke, zimske jakne i prsluci

Jakne različitih materijala štite dijete od nepovoljnih vremenskih uvjeta (vjetra, kiša, snijeg). Uvjerite se da je jakna dovoljno duga i da su djetetova leđa zaštićena. Opet, ne bi trebale biti preduge kako ne bi ometale u kretanju i u igri.

Pokrivala za glavu, šalovi i rukavice

Zimski dodaci štite dijete od hladnoće, ali su i slatki modni detalj.

Mjeseci pred nama donose kišne dane pa ne zaboravite na gumene čizmice, kabanice i kišobrane. Bezbrižno skakanje po lokvicama jedna je od omiljenih igra naših mališana. Osigurajmo im stoga da im bude toplo, udobno i da ostanu suhi.