Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

Našminkajte lice za karneval poput Mickey i Minnie

Polako odbrojavamo dane do karnevala. Uzbuđenje naših mališana raste i na roditeljima je da im ugode i maksimalno se zabavimo s njima. Uz odabir kostima, potpuno uživanje u karnevalu bit će tek uz masku na licu, a najbolja maska je ona našminkana.

Spremate li se vašeg mališana potpuno dočarati u njihovoj karnevalskoj ideji, odaberite boje za lice primjerene njihovoj dobi, odnosno nježnoj dječjoj koži. A sada, krenimo na tutorijal uz koji će vaši mališani zasjati uz omiljene linkove: Minnie i Mickey.

blog-pust-licenje-header-01022018-1100x619.jpg

U 4 koraka do Minnie maske na licu:

tutorial_minnie_1_275x275.jpg
tutorial_minnie_2_275x275.jpg
tutorial_minnie_3_275x275.jpg
tutorial_minnie_4_275x275.jpg

1. Ružičastom i crvenom bojom za lice na nacrtajte mašnice u nekoliko veličina. Prema svojoj želji odaberite broj i veličinu mašnica.

2. Mašnice obrubite s crnom bojom  uz koju će mašnica dobiti 3D oblike. Budite kreativni i dodajte detalje svojoj mašnici poput točkica i crtica.

3. Crnom bojom nacrtajte masku na licu. Maska prati konture lica i vizualno lice izgleda baš poput Minnie. Ne zaboravite naglasiti trepavice stvarajući 'lažne' trepavice na kapcima. 

4. Ne dostaju nam još detalji poput brkova, nosića i bijelih zvjezdica po licu koji će dodatno istaknuti karnevalski izgled. 


U samo 3 koraka do Mickey maske na licu:

tutorial_mickey_1_275x275.jpg
tutorial_mickey_2_275x275.jpg
tutorial_mickey_3_275x275.jpg

1. Nacrtati lice s motivom Mickeya je još jednostavnije nego nacrtati Minney. Krenite od nosića te ga istaknite crnom bojom. Zatim je vrijeme za brkove koje ćete lagano nacrtati uz pomoć tankog kista i 3 tanke crte. 

2. Donju usnicu vizualno povećajte s crnom bojom, a na nju naslikajte jezik. Time će vaš mališan izgledati kao da pokazuje jezik, iako su mu usta potpuno zatvorena. Karneval je vrijeme zabave, zar ne?

3. Preostaje vam još samo završni detalj. Na čelu nacrtajte masku koja zbog će lice vizualno izgledati baš kao Mickey. 


Još vam nedostaje kostim Mickey i Minney. Predlažemo vam da naš izbor:

kostum_minnie_275x275.jpg
kostum_mickey_275x275.jpg