Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

Novi klub donosi još više pogodnosti

Dobro došli u novi, obnovljeni klub Baby Center, koji donosi još više prednosti i nagrada za vašu vjernost!

bonus-275x208-1.jpg

Nagrađujemo vjernost: dodatnih 2% bonusa

Za svaku* kupovinu ukupne vrijednosti 80 kn ili više obračunavamo 2% bonusa koji pripisujemo na vašu karticu. Vrijedi i za proizvode na akcijama i promocijama. Stanje bonusa provjerite na dnu računa! (Bonus nije moguće sakupljati i koristiti kod kupnje poklon kartica, početnih mliječnih formula i usluga)

plusic.jpg

Naš plusić

Naš plusić osigurava stalni popust od 10% na pažljivo odabrane proizvode za novorođenče. Potražite oznaku i kupujte uz stalni popust u trgovinama ili na www.babycenter.hr . Više o pogodnostima možete pročitati ovdje.

otroci-275x208-1.jpg

Iznenađenje za najmlađe članove obitelji

Rođendanska čestitka i dar za vaše dijete. Prilikom prijave napišite podatke svog djeteta i poslat ćemo mu iznenađenje. Ako ste trudni, podatke o svom djetetu možete kasnije upisati.

kartica_mala.jpg

Klupske pogodnosti

Klub cijena ili Klub popust svaki mjesec donosi uštede kod kupovine proizvoda, o kojima ćete kao član kluba biti obaviješteni na kućnu adresu, e-mail adresu ili mobilni telefon.

Članovi kluba imaju pravo na dodatne pogodnosti:

* Ekskluzivan pristup posebnim promocijama, prodajnim aktivnostima, informacijama i događanjima.

* Produžen rok za povrat ili zamjenu proizvoda. Članovi kluba mogu vratiti proizvod ili ga zamijeniti u razdoblju 30 dana od dana kupovine.

* Osobno savjetovanje kod kupovine proizvoda za novorođenče, u unaprijed dogovorenom terminu. Nazovite odabranu Baby Center trgovinu i dogovorite željeni termin u kojem će se prodavač posvetiti samo vama.

Želim ažurirati članstvo:

Kako sakupljati i koristiti bonuse na kartici?

* Kod svake kupovine obavezno priložite barkod kartice kluba Baby Center.

* Vrijednost stečenog bonusa automatski se bilježi na kartici te se zbraja.

* Stečeni bonus može se koristiti dan nakon kupovine i najkasnije do 31.1.

* Bonus možete koristiti kao popust kod sljedeće kupovine. Iznos bonusa koji želite iskoristiti, odaberite sami. Kada koristite bonus, odabrana vrijednost se oduzima od računa.

* Stanje i rok valjanosti bonusa nalazi se na svakom računu ili ga možete provjeriti preko aplikacije Moj profil na internet stranici www.babycenter.hr

racun_550x334.jpg

Sistem označavanja aktivnosti

NAZIV OPIS
Cijena/Redovna cijena Redovna maloprodajna cijena proizvoda.
Akcijska cijena Cijena koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. 
Klub cijena Cijena koju za proizvod plaća član kluba, uz predočenje klupske kartice. U slučaju da proizvod nema klub cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda.
Popust Popust koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, vrijedi za sve kupce.
Klub popust Popust koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, vrijedi za članove kluba uz predočenje klupske kartice.
Klub bonus Vrijednost popusta koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda i dodaje se na klupsku karticu, uz predočenje barkoda kartice kluba

 

Prvi se upoznajte s našim novostima


O posebnim pogodnostima i aktualnim akcijama obavijestit ćemo vas na način koji vama najbolje odgovara: putem e-maila, na kućnu adresu ili mobilni telefon. Na taj ćete način uvijek biti informirani o pogodnostima na našim policama te aktualnim događanjima u Baby Centru.


Što je Moj profil i kako se učlaniti?


Moj profil je aplikacija na internet stranici www.babycenter.hr koja vam omogućava pregled stanja bonusa te pregled i uređivanje osobnih podataka na vašoj kartici. Pristup aplikaciji omogućen je vašom e-mail adresom. 

Ne zaboravite:

* Članstvo u klubu je besplatno, bez obaveza i dostupno je fizičkim osobama.

* Bonusi se mogu prikupljati i koristiti samo uz priloženu karticu. Naknadno pripisivanje bonusa nije moguće. Stanje bonusa vidljivo je na kraju svakog računa.

* Bonusi se mogu dobiti i koristiti prilikom kupovine u Baby Center trgovinama i internet trgovini www.babycenter.hr