Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

10. koraka za najbolju proslavu prvog rođendana

Bliži se prvi rođendan vašeg mališa! Iza vas je 365 dana koji su bili prepunih događaja. Od male, nemoćne bebe, sada ispred vas stoji dijete koje izgovara svoje prve riječi. Vrijeme je proletjelo i vrijeme je za proslavu velikog prvog rođendana! Vodimo vas kroz 10 koraka koji će vam olakšati organiziranje poslave za pamćenje i bez stresa! 

naslovna2-1.jpg

1. Kako odabrati mjesto za proslavu rođendana?

Prije nego se odlučite za mjesto u kojem ćete imati veliku proslavu prvog rođendana, imate na umu da je vaše dijete još uvijek malo. Igraonice su vrlo popularne među roditeljima, jer pojednostavljuju organizaciju rođendana, ali ne zaboravite da je vaše dijete još uvijek malo i koliko god se veseli drugoj djeci, još uvijek se ne zna igrati. Restoran ili vaš obiteljski dom, vašem mališanu su puno ugodniji.

2. Vrijeme proslave

Svaki roditelj, kada njihov mališan stigne na svijet postane svjestan da im se život potpuno promijenio i da sad dijete organizira njihov život i vrijeme. Vaše dijete sada već ima svoj ritam i vrlo je važno poštivati ga, posebno kad su proslave u pitanju. Imajte na umu da će dijete sada biti okruženo s više ljudi nego inače što može izazvati nesigurnost, tako da je poštivanje dnevnog ritma koje uključuje spavanje i ritam prehrane izrazito važno.

3. Popis uzvanika

Organizirati veliku ili malu proslavu? Neka djeca vole velika društva, neka su sramežljivija i ne osjećaju se ugodno u velikom društvu. Roditelji najbolje poznaju svoje dijete, pa stoga i proslavu prilagodite djetetu. Ukoliko je popis uzvanika velik, a dijete se ne osjeća ugodno u velikom društvu, pozovite goste u skupinama, sa vremenskim razmakom.

4. Tema

Proslave s temom učinit će vašu proslavu posebnijom. Iako zahtijevaju malo više truda, slike koje ćete gledati su vječne. Vaše dijete sigurno se posebno veseli nekoj igrački ili liku iz crtića i upravo to bi trebala tema vaše proslave. Odaberite ukrase za kosu, tanjuriće i ukrase za tortu u skladu s temom.

5. Pozivnice

Pozivnice koje ste samo napravili oduševit će sve uzvanike. Iako dijete ne zna još samo pisati niti crtati, može vam pomoći u dekoraciji. Pozivnice ukrasite otiskom prstiju ili stopala vašeg mališana uz pomoć boje na bazi vode koje su primjerene nježnoj dječjoj koži i potpuno bezopasne.

tekst-1.jpg

6. Dekoracija

Posvetite vrijeme dekoraciji prostora. Dekoracija treba pratiti temu proslave, a vesele boje i ukrasi razveselit će ne samo djecu, već i odrasle. Ne zaboravite ukrasiti kolače i tortu. Naravno, baloni su neizostavni dio svake proslave i s njima nikada ne možete pretjerati.

7. Poklon

Za prvi rođendan sve je malo posebnije, pa bi i odabir poklona trebao biti u tom stilu. Imajte na umu, vaše dijete je sada veće i svojim igračkama će se igrati puno dulje nego do sada. Dobar odabir su edukativne igračke, poput Psića Sveznalice, ali i tricikl. Smart Fold tricikli su prvi sklopivi tricikli i poklon s kojim nećete pogriješiti. Tricikl je poklon koji će vaše dijete koristiti nekoliko godina i obožavati se voziti u njemu.

8. Odjeća

Za prvi rođendan sve mora biti savršeno, pa tako i odabir odjeće. Kada je odjeća djece u pitanju, stavit ćemo naglasak na materiju, no vjerujemo da je jednako važna funkcionalnost i dizajn. Cool Club pruža neodoljivu odjeću za najmlađe koja će izazvati mnoštvo komplimenata i osmjeha na licima najmlađih.

9. Torta

Danas roditelji paze da djeci sve kasnije daju šećer, stoga na internetu potražite jednu od ukusnih zdravi torti. Poigrajte se s ukrasnima i oduševite goste!

10. Savjet više

Dan proslave rođendana uzbudljiv je dan za dijete i roditelje, stoga nije na odmet pripremiti se na vrijeme. Popis je uvijek dobra ideja. Nekoliko dana prije rođendana napravite popis. Na popis obavezno stavite i sve potrebno za vaše dijete, ne samo odjeću i potrepštine,već igračke i tješilice koje će umiriti.