Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Ovaj vikend u Baby Centru kupuje se u paru

Od 24.10. do 27.10.2013. u Baby Centru darujemo Vam 30% popusta na drugi, jeftiniji proizvod iz asortimana odjeće i obuće, te 20% popusta na drugu, jeftiniju igračku.

30% popusta na drugi, jeftiniji proizvod iz asortimana odjeće i obuće

Djeca brzo rastu, vrtićke igre troše njihovu odjeću i obuću, promjenjivo vrijeme traži novu jaknu, majicu ili cipele... i nikada nemate dovoljno odjeće i obuće za Vaše mališane? Sada je prilika da popunite njihov jesenski ormar uz popust od 30% na svaki drugi proizvod.

Trebate li novu vestu, jaknu, pidžamu, bodi, papuče ili čizme za kišu... sve to naći ćete u ponudi Baby Center trgovina. Vi birate što trebate jer se ponuda odnosi na cjelokupni asortiman tekstila i obuće i moguće je međusobno kombiniranje.

20% popusta na drugu, jeftiniju igračku

A da bi se i vaša djeca razveselila, pripremili smo i akciju na sve dječje igračke - na svaki drugi kupljeni proizvod odobravamo 20% popusta. Jeste li već provjerili našu ponudu novih igračaka - sigurni smo da ćete između hitova kao što su Funny Fufries, Furby, društvene igre, Nikko autići, Planes puzzle i igračke, Štrumpfovi, Robofish, Lego Chima i tisuće drugih artikala sigurno pronaći nešto za svoje mališane i njihove prijatelje.

Akcija vrijedi od 24. do 27.10.2013. u Baby Centru - City Center one ili na www.babycenter.hr. U Internet trgovini popust se obračunava kod obrade narudžbe. Popust se obračunava na drugi, jeftiniji artikl. Isključeni su artikli koji su već na akciji ili u klupskoj ponudi.