Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Stisni za nižu cijenu i sudjeluj u nagradnoj igri

Postanite naš fan i sudjelujte u oblikovanju super akcije. Jednom dnevno stisnite za manju cijenu, a kasnije ćete odabrani proizvod moći kupiti upravo po toj akcijskoj, odnosno „stisnutoj“ cijeni!

Pratite li našu Facebook stranicu?

Postanite naš fan i sudjelujte u oblikovanju super akcije. Jednom dnevno, do 15.11.2013. stisnite za manju cijenu, a od 16.11. do 30.11.2013. odabrani proizvod moći ćete kupiti po akcijskoj, odnosno „stisnutoj“ cijeni!

Ovog puta "stišću se cijene" autosjedalicama Römer Kidfix Trendline i Cybex Pallas-Fix.

Želite li ih kupiti po super akcijskoj cijeni? Pozovite i prijatelje - jer svaki glas se broji.

Akcijske cijene vrijede od 16.11. do 30.11.2013. ili do isteka zaliha i vrijedi za sve uvjete plaćanja u Baby Center trgovinama u Hrvatskoj i na www.babycenter.hr.

Stisni cijenu!

Svi glasači sudjeluju i u nagradnoj igri!

Stisnite za nižu cijenu odabranog modela autosjedalice i po završetku glasanja odabrat ćemo dvoje najsretnijih koji će osvojiti jedan od ponuđenih proizvoda.

Izvlačenje nagrada održat će se 18.11.2013. u 12 sati u sjedištu Baby Center d.o.o. Jankomir 33, Zagreb uz sudjelovanje tročlane komisije djelatnika Baby Center, a imena dobitnika objavit ćemo na našim Facebook i internet stranicama u roku od 8 dana od dana izvlačenja.

Pravila i uvjeti korištenja