Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Baby Center nagradio je najslađu bebu po izboru čitatelja časopisa Moje dijete

Jučer, 13.11.2013. u Baby Centru na Jankomiru dodijeljena je nagrada Najslađoj bebi 2013. po izboru čitatelja časopisa Moje dijete i portala www.roditelji.hr.

Jučer, 13.11.2013. u Baby Centru na Jankomiru dodijeljena je nagrada Najslađoj bebi 2013. po izboru čitatelja časopisa Moje dijete i portala www.roditelji.hr. Najslađa beba, Patrik i njegova cijela vesela obitelj došli su po svoje vrijedne nagrade koje je osigurao Baby Center. Mali Patrik dobitnik je prekrasnih Mutsy kolica te igračkica iz naše široke ponude.

Dok se Patrik najviše veselio balonima, ljubazno osoblje Baby Centra imalo je pune ruke posla kako bi sretnoj mami pokazali sve prednosti Mutsy kolica. Mama se složila s nama da su Mutsy kolica jedan od najboljih modela na tržištu - lagana za upotrebu i praktična za vožnju. Patrik ih je odmah i isprobao, i nakon ozbiljnog proučavanja iskusne bebe, cijela ekipa dobila je radostan smiješak.

Do nove prigode - pratite nas na Baby Center Facebook stranici jer i vi možete osvojiti neku od Baby Center super nagrada. Prve nagrade idu već u ponedjeljak, a Stisni cijenu traje još samo 2 dana.