Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

La-la-lalalala... Imamo novi katalog!

Pripremili smo pravi, veliki, šareni katalog igračaka.

Uz sva tehnološka dostignuća, pametne telefone, tablete i slična tehnološka čuda - papir je još uvijek papir. Vjerujemo da i vi, baš kao i mi, volite prolistati dobar časopis, knjigu ili barem katalog. I još ako to možete raditi zajedno sa svojom djecom - to je idealna kombinacija.

Zato smo mi u Baby Centru ovog Božića pripremili pravi, veliki, šareni katalog igračaka. Katalog koji će biti zanimljiv svim generacijama - od onih najmlađih koji vole šarene boje i nasmiješena lica, preko onih koji su kako kaže legendarna rečenica: „mali, ali su veliki, odnosno hoću reći, nisu više mali, ali su dosta velik da ne budu mali...“ ili tako nekako...

Uglavnom, katalog je tu - u Baby Center trgovinama. Od danas. Potražite ga već ovaj vikend jer smo vam pripremili prekrasne HIT igračke po odabiru Baby Centra, igračke koje će razveseliti vaše najmlađe, a istovremeno doprinijeti njihovom razvoju. Imamo i neka iznenađenja za one malo „starije“. Sve to uz super akcije i klupske ponude na omiljenim brandovima. Popusti su stvarno odlični - i do 40%.

I da, Baby Center sluša želje članova kluba te smo u katalog uvrstili i top proizvode opreme za bebe te dječje odjeće i obuće za zimske dane. Da vam baš sve ne otkrijemo - požurite u Baby Center trgovine i provjerite sami.

A ako ste ipak ljubitelji tehnologije - katalog je dostupan i online.

Prelistajte ga i javite nam vaše dojmove!