Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Pred nama su prvi dani proljeća i lijepih vijesti iz Baby Centra

27.02.2017

Dragi članovi Baby Center kluba!

Prvi dani proljeća puni su lijepih vijesti iz Baby Centra.

Nove kolekcije Cool Club odjeće konačno su zašarenile police svih naših trgovina. Od Varaždina do Splita, preko Rijeke do Osijeka. Prugice, traper i vesele majčice s printom lijepo će upotpuniti nove kolekcije tenisica za udobnu igru na otvorenom.

Pred nama su konačno i prvi dani za uzbudljive vožnje na 3 ili 2 kotača, vrijeme za učenje novih vještina i uživanje u prvim šetnjama s bebama. I kavice s prijateljicama. Radujemo se prvim vikendima na moru i hvatanju toplih zraka sunca i punjenju baterija vitaminom „sea“.

Al nije baš sve tako sjajno u proljeće, ponekad nas iznenadi proljetni pljusak i pokvari planove. Ili nas neka proljetna alergija zatvori privremeno u stanove. Al’ nema brige - uz Baby Center i nove akcije i kupone koji su upravo sletjeli u poštanske sandučiće naših najvjernijih članova kluba i takvi su dani puni veselja.

Zavirite u naš novi letak u kojem smo uz 6 odličnih kupona pripremili i posebne ponude autosjedalica te super popuste za članove kluba kod opremanja za dolazak novorođenčeta - komplete krevetića, madraca i posteljine te komplete kolica 3u1. Za sve ljubitelje stila tu su nove kolekcije Mutsy kolica uz popust od 20% za članove kluba, a za najmlađe super ponuda Top 10 Fisher Price igračaka po super cijenama.

Ne zaboravite da članovi kluba i usluge Porodiljni popust uvijek kupuju povoljnije - svakako se, ako već niste, učlanite u klub i primajte naše novosti, kupone i kataloge u vaše poštanske ili elektronske sandučiće.