Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Dobitnici nagradnog natječaja Naše prvo maškaranje

15.03.2017

Nakon dugog pregledavanja svih prijava, fotografija i grupa… izabrali smo dobitnike!

Bitno je znati da nisu svi imali valjane prijave s potrebnim kontakt podacima ili odobrenjem odgojiteljica/ravnatelja pa, iako su imali super maske, na žalost nisu mogli ući u dobitne kombinacije.

Ovo je bio pravilnik:
U Natječaju može sudjelovati više grupa iz istog vrtića. Na Natječaj grupu može prijaviti osoba iz vrtića (stručno osoblje) ili treća osoba (roditelj, staratelj) uz suglasnost stručnog voditelja za objavu fotografije, tako da obavezno navede ime vrtićke grupe i vrtić kojem grupa pripada uz obaveznu adresu i kontakt telefon. Pri slanju fotografije obavezno je navesti: ime vrtića u naslov, ime odgovorne osobe u vrtićkoj grupi (uz čiju suglasnost objavljujemo sliku) koja prijavljuje, ime vrtićke grupe, adresu i kontakt e-pošte ili telefon.

Prema svemu pristiglom, s valjanim prijavama i prekrasnim maskama, odličnim temama i inspiracijama, naš je tim nakon dugo razmišljanja izabrao sljedeće kreativne maske i dobitnike:

  1. DV GIRICE, CRES - grupna maska I ja ću biti olimpijac
  2. DV MASLAČAK, ĐURĐEVAC - više grupa i maski Deve, Kokice, Prometni znakovi i tete Zebre, Meksikanci, Budi moja voda
  3. DV CVRČAK, VRSINE, MARINA - više grupa i maski Potraga za Nemom, Kokošinjac, Verdura s Vrsin
  4. DV LASTAVICA, PUNAT - grupna maska Kolačići
  5. DV DIDI, DUGO SELO, Područni objekt PUHOVO - maska Astronauti

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju. Uskoro počinjemo pakirati nagrade, a svi vrtići koji su nam poslali podatke dobiti će utješne nagrade od Baby Centra!

Do sljedećeg natječaja - veselo Vas pozdravljamo!