Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

Spremni za ljeto?

25.05.2017

Sunce je konačno zasjalo u svom sjaju i jedno malo, nestrpljivo pismo veselo je uletjelo u sandučiće članova Baby Center kluba!

Približava se vrijeme dugih vikenda, ljetnog odmora, školskih praznika, opuštenosti, ali i stresa. Da, takvi su ti dugi ljetni dani nas roditelja.

Kako bi vaše ljeto bilo što opuštenije, a pripreme što bezbrižnije, izabrali smo za vas najbolje ponude proizvoda za ljetne praznike.

Ljeto mora biti opušteno za djecu, ali i za roditelje. Zato se pripremite na vrijeme - ne zaboravite na putni krevetić, mali bazenčić za igru na vašem balkonu ili dovoljnu zalihu bočica, dudica i drugih sitnica. Isto tako, iako znamo da je najzdravije kad dječja stopala hodaju bosa, povremeno će svaki roditelj zavikati - pa daj obuci te papučice. Za vas smo pripremili odličnu ponudu kupona - vi samo birate.

Ako ste pak u očekivanju svoje ljetne bebice, uz uživanje u sočnim plodovima i ohlađenoj limunadi, preporučamo da provjerite i naše kupone posebno namijenjene trudnicama - potražite kupone za Maxi Cosi autosjedalice gr. 0+ i sva kolica* (da, da - i kišobran). 

A sada se opušteno zavalite u prvu ležaljku, ispod krošnje najbliže palme i provjerite sve akcije koje smo Vam pripremili za lakše odbrojavanje dana do ljeta.

*kupon nije moguće koristiti za Stokke i Bugaboo asortiman.