Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

Obavijest kupcima o zamjeni Recaro Optia i Zero 1 autosjedalica

07.09.2017

Njemački proizvođač autosjedalica, Recaro, nakon testiranja autosjedalica provedenim od strane Stiftung Warentest-a, na kojem se autosjedalica OPTIA odvojila od Isofix baze, odlučio je dobrovoljno zamijeniti Optia autosjedalice određenog serijskog broja.

Njemački proizvođač autosjedalica, Recaro, nakon testiranja autosjedalica provedenim od strane Stiftung Warentest-a, na kojem se autosjedalica OPTIA odvojila od Isofix baze, odlučio je dobrovoljno zamijeniti Optia autosjedalice određenog serijskog broja. Prilikom testiranja također su naišli na problem kod autosjedalcie Recaro Zero 1 na kojoj se pojasevi pod određenim kutem mogu postati labavi. Unatoč testiranjima koje je sama tvrtka provela, testiranja Stiftung Warentest-a su pokazala nedostatke koje žele ukloniti. Sigurnost klijenata je na prvom mjestu zbog čega je tvrtka odmah zaustavila isporuku Recaro Optia i Zero 1. i zabranila daljnju prodaju istih.

ZAMJENA AUTOSJEDALICE NE ODNOSI SE NA OPTIAFIX AUTOSJEDALICU !

Serijski broj se može pronaći na naljepnici koja se nalazi ispod sjedalice Recaro Optia. Na Recaro Child Safety web stranici www.recaro-cs.com, kupci mogu pronaći više informacija o programu zamjene

Molimo vas da detaljno pročitate objašnjenje problema i serijske brojeve autosjedalica koje se povlače sa tržišta Recaro Zero 1 i Recaro Optia.