Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

Britax Römer - dobrovoljan opoziv određenih DUALFIX autosjedalica

23.03.2018

Britax Römer izdaje dobrovoljan opoziv određenih klasičnih DUALFIX autosjedalica...

Britax Römer izdaje dobrovoljan opoziv određenih klasičnih DUALFIX autosjedalica zbog mogućeg sigurnosnog problema s komponentom ovih autosjedalica. Ova potencijalno obuhvaćena komponenta korištena je u proizvodnoj seriji prodavanoj između 3.studenog 2017. do 22. ožujka 2018. Identificiran je uzrok ovog potencijalnog problema i i možemo potvrditi da DUALFIX autosjedalice izvan ove serije nisu obuhvaćene.  Specifična komponenta nije  korištena niti u jednom drugom Britax Römer proizvodu, uključujući sve ostale verzije DUALFIX linije. 

Kupci koji su kupili DUALFIX u razdoblju od 3. studenog 2017. do 22. ožujka 2018. trebaju provjeriti na https://www.dualfix-check.com/ da li je njihova autosjedalica obuhvaćena dobrovoljnim opozivom te će saznati detaljnije informacije. Iako je samo mali broj autosjedalica zahvaćen ovom potencijalno obuhvaćenom komponentom, Britax Römer će zamjenjivati sve DUALFIX proizvode prodane u navedenom vremenskom razdoblju, bez naknade. Roditelji koji imaju proizvod na koji se opoziv odnosi, trebali bi odmah prestati koristiti proizvod i prijaviti se za novi, što je prije moguće .

Ispričavamo se zbog neugodnosti ili brige uzrokovane ovim opozivom. Za sva pitanja možete kontaktirati proizvođača na dualfix-check@britax.com.