Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

69 obitelji dobilo pomoć Baby Centra, Bubamare i udruge Obitelji 3plus

30.04.2021

Ne možemo zaustaviti prirodu, ali svakako možemo pružiti ruku pomoći onim najranjivijima, našim trudnicama, mališanima i njihovim obiteljima.

Još uvijek se oporavljamo od posljedica potresa koji je obilježio sam kraj 2020. godine kada je potres od 6,2 stupnja po Richteru pogodio hrvatske gradove Petrinju i Sisak. Tada su, zajedničkim snagama, Baby Center i Bubamara pozvali, prvenstveno trudnice i mame iz sisačkog rodilišta, da im se jave za pomoć. I sama trgovina Bubamara u Sisku stradala je u potresu, a zaposlenici i njihove obitelji našli su se u svojim privatnim tragedijama. No, kako život piše priče, cijelom projektu priključila se i udruga Obitelj 3plus, a akcija se brzo raširila i na sve obitelji koje su se javile direktno Baby Centru sa svojim konkretnim potrebama. A zahvaljujući i našim partnerima, GLS i Overseas Express, koji su svakodnevno dostavljali naše pakete na pogođeno područje, svi paketi stigli su brzo! 

„Ne možemo zaustaviti prirodu, ali svakako možemo pružiti ruku pomoći onim najranjivijima, našim trudnicama, mališanima i njihovim obiteljima. Nikad više, kao u vrijeme pandemije i potresa, te ostalih nemilih događaja koji su nas zadesili, nije bilo važno znati da svaka rodilja i babinjača može uživati u radosti roditeljstva znajući da nije sama. Veliko hvala i našim partnerima, trgovinama Bubamara i udruzi Obitelji 3plus na nesebičnoj pomoći. S ponosom možemo reći kako je pomoć dobilo 69 obitelji kojima su prema potrebama poslana kolica, autosjedalice, krevetići, ljuljačke, hranilice, dekice, pelene, kozmetika i naravno, odjeća i igračke. Ukupna vrijednost donacije iznosi 93.677 kuna“, poručuju iz Baby Centra i Bubamare.