Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

LEGO JUNIORS ekskluzivno u Baby Centru

Jedva čekate da sa LEGO® Duplo proizvoda pređete na klasične LEGO® kockice i zabavne teme za građenje, međutim, vaša su djeca još premalena...

Volite igru LEGO® kockicama i jedva čekate da sa LEGO® Duplo proizvoda pređete na klasične LEGO® kockice i zabavne teme za građenje? Međutim, vaša su djeca još premalena za zahtjevne LEGO® City, Friends ili Creator setove.
Mi u Baby Centru imamo rješenje - LEGO® JUNIORS.

LEGO® JUNIORS proizvodi namijenjeni su djeci od 4 do 7 godina - jednostavne za građenje, sa unaprijed složenim elementima koje će dijete, uz malu pomoć roditelja, lako sastaviti u zanimljive LEGO® JUNIORS teme. LEGO® JUNIORS proizvodi pružaju djeci priliku da uz igru grade samopouzdanje u vlastite mogućnosti i uspjeh što je izuzetno važno za djecu u tom period dječjeg razvoja.

LEGO® JUNIORS proizvodi možda jesu napravljeni za djecu od 4 do 7 godina, ali kvalitetom, veličinom kockica i kreativnošću jednaki su klasičnim LEGO® setovima. Svi proizvodi i kockice mogu se jednostavno kombinirati i kasnije sa drugim LEGO® setovima.

Teme u LEGO® JUNIORS setovima prilagođene su dobi i interesima djece - svi cool likovi su uključeni - superheroji, policajci, čarobnjaci, princeze, konjići - podjednako za djevojčice i dječake.

Kako su djeca u toj dobi nestrpljiva i žele da igra čim prije počne, LEGO® JUNIORS setovi imaju već unaprijed pakirane i sastavljene elemente te igra može krenuti odmah, bez velikih i dugih priprema. Ako je policijsku postaju moguće složiti u svega nekoliko koraka, dijete neće tijekom igre izgubiti strpljenje - naprotiv, uživat će u sastavljanju i građenju policijskog automobila. I uzbuđenje će biti još i veće.

LEGO® JUNIORS setovi dizajnirani su na način da pružaju optimalan omjer izazova i kreativne igre za djecu od 4 do 7 godina. Jednostavne upute i kockice unaprijed pakirane po elementima za građenje olakšat će ulazak u fascinantan LEGO svijet - svijet pun inspiracije. Igra LEGO® kockicama s drugom djecom (ili roditeljima) pomaže razvoju dječjih socijalnih i emotivnih vještina. Zato, pozivamo vas da zavirite u LEGO® JUNIORS svijet ekskluzivno u Baby Center trgovinama.