Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Izašao je Baby Center proljetni katalog s više od 1000 proizvoda na akciji!

Proljeće je ljepše uz nove, proljetne boje i modele proizvoda iz širokog asortimana Baby Centra.

Proljeće je ušlo na velika vrata i vrijeme je da pospremimo svoje zimske navike u ladice. Sunce nas zove da izađemo u dvorište, u parkove i na livade, ili ako ste sretnici - jednostavno prošećete uz more. Ima li ljepšeg doba od proljeća, leptirića, cvijeća i mirisa prirode koja se budi?

Naravno, sve je to ljepše uz nove, proljetne boje i modele proizvoda iz širokog asortimana Baby Centra.

Mi u Baby Centru tu smo da vam olakšamo odabir pa smo pripremili za vas, naše vjerne prijatelje Baby Center kluba, novi katalog sa preko 1000 proizvoda kojima vam želimo upotpuniti prekrasan doživljaj proljeća.

U katalogu ćete pronaći sve za svoje mališane uz super popuste:

  1. Moderna, udobna i praktična kolica uz popuste i do 25% - od prekrasnih ABC design noviteta, preko najprodavanijih modela PegPerego, Joolz, Mutsy ili Maxi Cosi modela po posebnim cijenama sve do praktičnih kišobran kolica za lagane proljetno-ljetne šetnje.

  2. Nikad veća ponuda autosjedalica po odličnim akcijskim cijenama – poseban naglasak stavili smo na najsigurnije modele koji su osvojili najbolje ocjene njemačkog autokluba ADAC i na njima vas častimo super popustima – Maxi Cosi Pebble uz 20% popusta, Cybex Juno 2-Fix uz uštedu od 200 kuna, Cybex Pallas 2-Fix ili Romer Trifix uz uštede i do 400 kuna. To je samo dio – provjerite cijelu akcijsku ponudu u katalogu.

  3. Naravno, izdvojili smo i artikle s tzv. Malenom cijenom – potražite u trgovini i u katalogu oznaku Malene cijene – to je garancija naše najniže cijene u grupi proizvoda.

  4. Za sve koji se spremaju na proljetna putovanja tu je i akcijska ponuda putnih krevetića, hranilica po odličnim cijenama, raznih drugih pomagala, Bambo pelena i Nivea kozmetike.

  5. Posebna poslastica su HIT igračke, igračke za dvorište, bicikli, role, romobili, pješčanici. Ponuda je toliko široka da nam nije cijela stala u katalog... Zavirite u samo mali presjek ponude, puno više potražite u našoj internet trgovini ili u trgovinama.

  6. I za kraj, važno je obnoviti i proljetnu garderobu i obuću – uz akcijske cijene bodija po svega 29,99 kuna, proljetne trenirke po klupskoj cijeni od 149,99 kn, 2 majice po izboru za 79 kuna ili traper uz 20% bonusa na karticu, stigli su nam i novi modeli Nike, Pediped i Adidas tenisica. Sada i u većim veličinama - do broja 35!

Prelistajte naš novi katalog ili ga potražite u vašim sandučićima i Baby Center trgovinama.

Sretno Vam proljeće!