Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Baby Center otvorio je svoju četvrtu trgovinu u Hrvatskoj

U novom trgovačkom parku Supernova u Zagrebu, Većeslava Holjevca 62 otvorena je četvrta trgovina Baby Center. U standardno ugodno uređenoj trgovini, na 650 četvornih metara očekuje vas najbolje iz ponude Baby Centra.

22. svibnja, u novom trgovačkom parku Supernova u Zagrebu, Većeslava Holjevca 62 otvorena je četvrta trgovina Baby Center. U standardno ugodno uređenoj trgovini, na 650 m2 očekuje vas najbolje iz ponude Baby Centra - široka ponuda igračaka, s posebnim naglaskom na igračke za igru na otvorenom te sportskim artiklima za proljeće i ljeto; oprema za bebe, osnovni namještaj za opremanje dječjih sobica, razna pomagala za trudnice, mame i bebe, pelene, dječja hrana i kozmetika, odjeća i obuća i mnoštvo sitnica koje djetinjstvo čine ljepšim.

U čast otvorenja, pripremljene su i odlične akcije te roditelji mogu po vrlo povoljnim cijenama nabaviti:

  • nova kolica - model Paul uz čak 45% popusta, Mutsy i Hauck uz popuste od 20%, te odlične akcijske cijene traženih modela Graco i Peg Perego
  • nove autosjedalice najboljih brandova - Römer Kid za svega 699,99 kn, Cybex modele do 20% popusta, Maxi Cosi 2Way Pearl uz 15% popusta
  • najnoviji model Smart trike tricikla uz odličnu cijenu te super ponudu za članove kluba

Uz navedene prigodne ponude, od 22. svibnja kreće i niz drugih akcija i popusta na najbolje brandove dječje odjeće i obuće - S. Oliver, BC baby & kids, Superfit, Pediped, Color kids itd. Iz ponude izdvajamo baby bodije već od 19,99 kn; japanke i natikače po 49,99 kn; Pediped tenisice uz 25% popusta, kape i šešire s UV zaštitom uz 30% popusta itd. I naravno, ne zaboravite da su Baby Center trgovine ovih dana u navijačkom duhu - provjerite našu ponudu navijačkih bodija, dresova i kapica. A u trgovini u Buzinu prve kupce čeka i prigodni dar.

Naravno, za djecu imamo posebne poslastice - samo u novoj trgovini u Buzinu, do nedjelje 25. svibnja častimo vas sa 20% popusta na sav LEGO.

Kao posebni gosti, u prvom vikendu rada nove trgovine čekaju vas i naša maskota Štorko, Pčelica Maja i zabavna igra uz NERF. Iskušajte se u preciznosti, isprobajte NERF proizvode i pronađite hostese koje će vas počastiti sa 20% popusta na kupnju NERF I SUPER SOAKER proizvoda. Vidimo se u četvrtak, 22.5. od 17 sati i u subotu, 24.5. od 10 sati.

Ako tražite rođendanski dar - svibanj je odličan mjesec jer su startale nove akcije na igračkama za djevojčice i dječake, drvenim igračkama, sportskim i ljetnim artiklima, biciklima i drugim zabavnim proizvodima.

Jesmo li spomenuli super cijene pelena? Ma toliko je toga da vam jednostavno preporučamo: provjerite što prije novu akcijsku ponudu u svim Baby Center trgovinama i u našoj internet trgovini.

Odličan spoj kvalitetnih proizvoda, promotivne cijene, popusti, odlična usluga vesele Baby Center ekipe i osigurana parkirna mjesta ispred trgovine samo su neki od razloga da se od sada viđamo i na novoj adresi.

Veselimo se vašem dolasku u novi Baby Center, trgovački park Supernova u Buzinu!