Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Novi mjesec, nova prva srijeda u mjesecu - najbolja do sada!

Za vaše veselje, Baby Center i Štorko pripremili su vam najbolju prvu srijedu u mjesecu ikada.

Ovom se mjesecu posebno radujemo - lipanj je i konačno je vrijeme da nam dođe toliko željeno ljeto.

Vrtići se polako prazne, još je par dana do kraja i ove školske godine i vrijeme je da se, svi zajedno nagradimo za lijepe uspjehe i da se na vrijeme pripremimo za bezbrižne, ljetne dane.

Za vaše veselje, Baby Center i Štorko pripremili su vam najbolju prvu srijedu u mjesecu ikada.

4.6.2014. u Baby Center trgovinama u City Centrima Zagreb i Split očekuje vas do sada najbolja Žuta srijeda sa super popustima - kao i obično pripremili smo 15% popusta na sav, ma baš sav asortiman po redovnim cijenama, ali i 20% popusta na cjelokupnu ponudu (Smart Trike, bicikli, romobili, role, tobogani, pješčanici, ljuljačke, autići na akumulator, program proizvoda za plažu i more…) te super popust od 20% na sve LEGO igračke. Nagradite svoje mališane odličnom ponudom uz super popuste.

Štorkova srijeda u internet trgovini i trgovini Baby Center Buzin

Ako ipak ne stignete do City Centra, samo za vas u internet trgovini i u novoj Baby Center trgovini u trgovačkom centru Supernova u Buzinu, očekuju vas također super popusti Štorkove srijede:

Popusti se obračunavaju na blagajni

Provjerite našu odličnu ponudu i iskoristite ovu srijedu na najbolji mogući način.

Akcije vrijede samo u srijedu, 4.6.2014. na redovne cijene. Popusti se ne zbrajaju i ne odnose na artikle uključene u druge akcije, popuste ili klupske ponude.