Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

Baby Center Supernova Zagreb, Buzin - Vikend akcija -20%

Od 6.6. do 8.6.2014. ostvarite popust od 20% za kupnju autosjedalica, te asortimana za sport i igru na otvorenom. Akcija vrijedi samo u trgovini Baby Center Supernova Zagreb, u Buzinu.

Jeste li spremni za ljeto? Putovanja na dva, tri ili četiri kotača? Ili jednostavno lješkarenje u kućici ili na ljuljački u sjeni starog bora?

Ako još niste nabavili svom djetetu tricikl, bicikl, romobil, role, lopte, ljuljačke, šatore, vrtne kućice i sve ostale potrebne rekvizite za igru na otvorenom - Baby Center u novootvorenom trgovačkom parku Supernova u Buzinu ovaj je vikend pravo mjesto za opskrbu. Samo ovaj vikend, od 6.6. do 8.6.204. čeka vas 20% popusta na sve za sport i igru na otvorenom.

A ako ste već spremni i u “niskom startu” čekate pakiranje i odlazak na more - provjerite ima li vaše dijete pravilnu autosjedalicu. Osim što je zakonski obavezno, korištenje autosjedalice nužno je za sigurnost vašeg djeteta. Ukoliko dijete treba novu autosjedalicu, ne oklijevajte - jer Baby Center nudi samo nabolje, provjerene autosjedalice vrhunske kvalitete... ovog vikenda uz 20% popusta!

Od 6.6. do 8.6.2014. samo u trgovini Baby Center u Buzinu odaberite model koji Vam odgovara iz široke ponude brandova:

Cybex, Maxi Cosi, BeSafe, Römer, Stokke, Nania, Peg Perego, Graco ili BC Ride.

Baby Center nalazi se u shopping parku Supernova u Buzinu i nudi vam odličnu ponudu najkvalitetnijih autosjedalica različitih modela i boja za sve dobne skupine. Vidimo se između 9:00 i 21:00 sati.

Super ljeto i sigurnu vožnju uz 20% popusta želi vam novi Baby Center u Buzinu!